facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam's Saddle Service

Sam's Saddle Service

Info

Gecertificeerd MSFC zadelpasser. U kunt bij mij terecht voor het controleren en aanpassen van uw huidige zadel, reparaties en aanmeten van zadels.



"Een goed passend zadel voor zowel het paard als voor de ruiter is niet alleen heel belangrijk voor de gezondheid van het paard maar ook voor die van de ruiter. De juiste combinatie vinden om samen met jouw paard blessurevrij te kunnen werken. Als gediplomeerd Master Saddle Fitting Consultant MSFC help ik u daar graag bij."
Adres:
Telefoonnummer: 0651051922
Stad: Stompwijk



op zoek naar gerelateerd: Zadelpasser Fieke, Zadelpasservice Zuid Holland, Zadelservice, JdB Zadelservice, Saddlery heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super goede en snelle service. Heel vriendelijk en vakbekwaam. Draagt zorg voor je zadel, persoon en paard.
Op de valreep voor haar verlof kwam Sam vandaag een zadel passen voor ons jonge arabiertje. Sam is zeer vakkundig en neemt alle tijd. Heel fijn geholpen. Dank Sam voor je tijd en ben erg blij met mijn Wintec lite D'lux!!
Samantha laten komen ivm een schuivend dekje, maar al snel ontdekte ze dat er veel meer aan de hand was! Zadel is gerepareerd, opgevuld en ik ben ook beter in het zadel gezet! Super blij dat ik dr heb laten komen!
Recent een heel fijn consult gehad. Samantha heeft veel kennis en legt zeer prettig uit. Ze liet alles zien en legde alles zeer duidelijk en vriendelijk uit. Maar wat ik vooral goed vond was dat ze echt de tijd neemt met het paard. Ze was heel rustig en liet mijn paard aan alles snuffelen waardoor het voor haar ook een prettige ervaring was. Echt een aanrader!
Fijn pasconsult gehad voor een Bates wide zadel. Samantha nam er alle tijd voor. Ze is vaardig en correct en denkt met je mee. Groot pluspunt is dat ze haar kennis op verschillende terreinen blijft vergroten zodat ze het paard van binnen en buiten en van hoofd tot hoeven nog beter leert kennen. Daarnaast hanteert ze nette prijzen voor haar producten en service.
Samantha heeft m'n massimo zadel van een nieuwe vulling voorzien en is na pas weer terug geweest voor nacontrole super tevreden.
Heel fijn geholpen aan een nieuw zadel. Geen vraag is teveel, neemt alle tijd, denkt met je mee. Super!
Fijne en kundige service. Duidelijke communicatie ook vooraf en Samantha nam echt de tijd. Tevreden klant!
Fijne zadelmaker met kritisch oog en veel geduld.
Topper!! Denkt zo goed mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid