facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam's rijopleidingen

Sam's rijopleidingen

Info

Welkom op de fanpagina van Sam's rijopleidingen.

Adres: Oranje Nassaustraat 35, 2202 TL Noordwijk
Telefoonnummer: 06-43541848
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Oranje Nassaustraat 35
Postcode: 2202 TL



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Noordwijkerhout, Rijschool Halvemaan, Correct rijschool, Jong-Noordwijk, Motorrijles Noordwijk, Rijschool Goede Reis, Aanhanger rijbewijs bollenstreek
Recensies
Mijn dochter heeft haar rijbewijs gehaald bij Sam. Wij hebben de rijschool als uitermate positief ervaren. Sam houdt zich aan iedere afspraak en mijn dochter ging graag naast hem zitten om te rijden, zijn communicatiestijl is volgens haar erg prettig. Binnen het jaar in één keer geslaagd! Sam's rijschool is een aanrader!
Sam is heel duidelijk in zijn aanwijzingen en heel eerlijk als het nodig is om je te vertellen wat er anders moet. Het was super om bij Sam mijn lessen te mogen doen. En: in 1 keer geslaagd!
Ik heb een super leerzame tijd gehad bij Sam en fernand! Binnen een half jaar heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader om hier te lessen! Alles word goed en duidelijk uitgelegd en er word ook zeker goed de tijd genomen om alles aan jou te leren
Ik heb een fijne lestijd gehad, tijdens toch lastige tijden gezien de periode na corona drukte met inplannen van examens. Sam was rustig en duidelijk in de uitleg, hij is flexibel in het inplannen van lessen zelfs als het al vol zit en duidelijk in de planning. Daarnaast ook gezellig tijdens de lessen, dan gaat de tijd toch wat sneller :
Ik heb erg genoten van de rijlessen! Altijd een leuk praatje en veel geleerd. Door Sam ga ik nu met een goed gevoel de weg op. Heel erg bedankt.
Ik heb een goeie ervaring met deze rijschool. Vooral vond ik het fijn dat Sam echt de tijd nam en mij niet ging pushen. Ook gaf hij altijd waardevolle tips, die ik heb meegenomen naar mijn examen. Vandaag heb ik ook mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Sam.
Persoonlijk heb ik hele goede ervaringen met deze rijschool. Mijn instructeur Sam heeft mij dan ook altijd duidelijke en fijne feedback gegeven tijdens mijn opleiding, waardoor ik uiteindelijk in één keer ben geslaagd. Een aanrader!!
Ik heb goede ervaringen gehad tijdens de rijlessen. Ik ben daarbij goed geholpen door mijn instructeur Sam. Door zijn goede hulp, rust en duidelijkheid ben ik in een keer geslaagd!
Ik heb les gehad van Sam en dat heb ik positief ervaren. Hij blijft kalm wanneer het iets minder gaat, en legt duidelijk uit wat beter kan. Door zijn hulp ben ik in 1x geslaagd.
Zeker aan te raden. Uiteindelijk in een keer geslaagd. Kan altijd een goed gesprek voeren met Fernand wat de lessen naast het autorijden leuk maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid