facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam's Grillroom

Sam's Grillroom

Info

Sam's grillroom Ridderplein 39 te Gemert

E-mailadres: [email protected]

Geschiedenis

Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid met de opening van zijn eigen grillroom. Met 22 jaar horeca-ervaring opent de uit Veghel afkomstige Amir Attia, Sam's Grillroom aan het Ridderplein 39. De zaak is vernoemd naar zijn zoon Sam.

Het pand dat eerder een ijssalon huisvestte heeft aan de binnenkant een complete make-over gekregen en ademt warmte en sfeer uit.
Sam's grillroom biedt binnen plaats aan 36 personen.

Op de uitgebreide menukaart is voor ieder wat wils te vinden.
Verschillende koude en warme voorgerechten en een grote keuze hoofdgerechten vlees en vis. De specialiteit van de chef; Spareribs met keuze uit zoet of pittig gemarineerd. Deze specialiteit kan als maaltijd besteld worden en iedere donderdag geldt hiervoor 'all you can eat'.

Daarnaast zijn er 26 verschillende pizza's, naar orgineel italiaans recept, die de kaart compleet maken. Amir's trots. Hij glundert als hij over de pizza's vertelt. 'Helemaal vers en met liefde bereid, de pizza's zijn alles'.

Het restaurantgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de zaak, wat op zomerdagen, als de pui openstaat, aansluit op het terras aan het onlangs schitterend gerenoveerde Ridderplein. Achterin de zaak werp je direct een blik in de compleet nieuwe open keuken. De keuken wordt ook bereikt door de afhaalingang aan de zijkant van het pand. Alle gerechten op de menukaart zijn namelijk ook af te halen. Het bezorgen van maaltijden behoort vooralsnog niet tot de mogelijkheden.

Binnenkort komt er ook een lunchkaart beschikbaar.

De grillroom is 6 dagen per week geopend. Op maandag, woensdag en donderdag van 12.00 uur tot 23.00 uur. Vrijdags en zaterdags van 12.00 uur tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 23.00 uur. Iedere dinsdag is de zaak gesloten.

Amir Attia en zijn team heten u van harte welkom.



"Amir, Agnes en natuurlijk Sam heten u van harte welkom om bij ons te komen genieten van gegrild eten. Amir is van huis uit de kok, en bepaalt de smaken en kwaliteit van de gerechten. Agnes en Sam staan hem daarin met raad en daad terzijde!"
Adres: Ridderplein 39, 5421CX Gemert
Telefoonnummer: 0492320725
Stad: Gemert
Route: Ridderplein 39
Postcode: 5421CX


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Sam's Grillroom openingstijden, Sam's Grillroom Zwolle, Sam Grillroom Zwolle telefoonnummer, Pizza Gemert, Sphinx Gemert, Rhodos Gemert, Shoarma Gemert, Al Baron Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Pizza Gemert Domino's Pizza Gemert 325 meter Ik heb een persoonlijke kortingscode via de email ontvangen waarbij ik zogenaamd 30% ...
Recensies
Een geweldige ervaring! Heerlijk eten tegen een eerlijke prijs. Super vriendelijke bediening en gezellige intieme sfeer. Reserveren zeker aangeraden want dit restaurant zit bijna altijd vol en dat heeft een goede reden. Een echte aanrader. Eet smakelijk en geniet! Vegetarische menuopties: Ook vegetarisch ruime keuze Parkeren: Op het mooie Ridderplein is volop parkeergelegenheid. Denk overdag aan de parkeerschijf! Speciale dieetwensen: De geweldige keuken is professioneel en heel flexibel. Ze passen zich graag aan aan je dieet.
Vriendelijke bediening, snel kunnen bestellen, niet lang op ons heerlijke eten hoeven wachten. Alles top, voor herhaling vatbaar!Eten: 5/5
Lekker gegeten.. goede service.. en niet lang hoeven wachten op ons eten.. en niet duur..Eten: 5/5
Wij oudjes van de voetbalclub aauw gimmert 3 vonden het lekker , gezellig, en een nette bediening.Eten: 5/5
Het eten was erg lekker, de bediening gewoon goed en de sfeer was prima!Eten: 5/5
Top goede service lekker gegeten. Vriendelijk personeel!Eten: 5/5
Kwalitatief goede gerechten voor thuis of ter plaatse op te eten in een leuke ambiance midden op het centrale plein te Gemert.
lekker eten voor een kleine prijs. Prettige bedieningEten: 5/5
Lekker eten voor normale goede prijs.
Gisteren mixgrill vleesplaat gegeten, geen aanrader! Vandaag ik en mijn vriendin zijn ziek, voedselvergiftiging en ik kon niet naar het werk! Alle vlees droog, frietjes te lang gebakken. Salade 1 plak tomaat en 1 plak komkommer voor 2 pers. Drama. Ik ben blij dat gisteren mijn 5 jaar oud dochter geen vlees gegeten maar alleen iets ala pizza Margaritha iets dichter bij taart met kaas dan pizza
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid