facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam’s Fit Gym

Sam’s Fit Gym

Info

Gespecialiseerd in kickboks, bootcamp, circuittraining, krachttraining en personal training.



"Sam’s Fit Gym is dé sportschool in Bunnik gespecialiseerd in personal training en groepslessen zoals bokszak- en conditietraining, jumping fitness, circuittraining en kickboksen techniek en jeugd. Naast onze groepslessen bieden wij bij Sam’s Fit Gym een professionele en volwaardige fitnessruimte aan met de nieuwste en modernste apparatuur van Matrix Fitness."
Adres: Rumpsterweg 31, 3981 ak Bunnik
Stad: Bunnik
Route: Rumpsterweg 31
Postcode: 3981 ak


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: sam's fit gym bunnik, bootcamp hierden, sams gym, boksen harderwijk, sam's gym leiden, sportschool harderwijk, sam's gym geplande evenementen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coronel Sports Bunnik Coronel Sports Bunnik 1 km Relexte en gemoedelijke sfeer om in te fitnessen.
Fitness Bunnik Fitness Bunnik 2 km FitnessBunnik biedt groepstrainingen aan voor elk niveau met behulp van een mobiel fi...
Vermeulen Personal Training Vermeulen Personal Training 2 km Vermeulen Personal Training. Bent u op zoek naar een personal trainer, dan kan ik mis...
Recensies
Er zijn veel sportscholen in de buurt, maar er is maar een SAMS fitgym. Een sportschool met klasse. Zowel qua niveau van sporten als van sfeer. Discipline en wederzijds respect staan hier duidelijk hoog in het vaandel. Met het gevoel van sporten met je vrienden. Voor ieder niveau zijn de groepen toegankelijk. Van jonge godin tot stevige oude heer zoals ik. Een ruim aanbod aan lessen op praktische tijden. Onder deskundige en motiverende begeleiding. Echt samen sporten, dus geen spierbundels en tiktok popjes voor een spiegel. Samen stukgaan en daarna bijkletsen en uitpuffen. Mijn club, en ik nodig iedereen uit het serieus eens te ervaren.
Alles wat ik zocht in een sportschool heb ik hier gevonden! Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwamen werd ik zowel door de trainers, als door de aanwezige leden hartelijk ontvangen in een prachtige gym. Het programma is zeer gevarieerd en de lessen zijn zeer uitdagend. De diverse trainingen worden gegeven door een aantal zeer deskundige TOP trainers welke je zo weten te motiveren dat je op een hele fijne manier van sporten het allerbeste uit jezelf haalt. Ben je op zoek naar een sportschool waar je met veel plezier naartoe gaat en waar je met een heel fijn gevoel weer thuiskomt…… zoek niet verder en kom ook sporten bij Sam’s Fit Gym.
De beste en leukste sportschool in de omgeving. Bijna 3 jaar geleden een proefles boksen ingepland en wil nooit meer anders. Er hangt een super fijne sfeer en iedereen is welkom. Je wordt tijdens de lessen op een respectvolle manier gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Om vervolgens na de training bij te kletsen met alle toppers die ik hier heb leren kennen. Ik ga hier echt met plezier heen en kan niet wachten op de uitbreiding in januari. Nog meer aanbod en ruimte om te knallen met elkaar!
Sam's fit gym is een fijne laagdrempelige plek om te sporten. Na een uurtje knallen ben je helemaal leeg en heb je zowel conditioneel als op kracht alles gegeven, heerlijk! De lessen zijn afwisselend. De trainers hebben goed oog voor wat iedereen kan, zodat je altijd uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen op jouw niveau. Om de trainingen heen heerst een fijne huiskamersfeer. De respectvolle betrokkenheid maakt dat je telkens weer wilt komen!
Zo fijn om te trainen bij Sams Fit, voel me altijd welkom als ik alleen al binnen komt. Het voelt alsof we allemaal familie van elkaar zijn. Ik krijg dan gelijk zin om te sporten, en er word ook goed les gegeven door de trainers. ik zou iedereen aan willen raden om echt een kijkje te nemen en een proefles mee te doen straks op de nieuwe locatie. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.
In juli gestart met sporten bij Sam’s fit gym. Inmiddels zicht- en voelbaar fitter en sterker. 2 á 3 keer per week laat ik mezelf met plezier ‘professioneel afmatten’ door Samir, Najoua en Ellen. De lessen zijn zeer afwisselend, de gym is schoon en de sfeer laagdrempelig. Ik kan niet wachten totdat de nieuwe locatie openend. Alvast succes daarmee!
Vanaf het begin is SamsFitGym dé sportschool voor mij! Professionele lessen met goede aandacht voor techniek en conditie. De intensieve trainingen maken mijn kickboksskills steeds weer beter en completer Daarnaast is het voor mij een sportschool waar het gezellig is en veel sociaal contact is! Goed bezig toppers van SamsFitGym
Je komt hier niet om lekker bij te kletsen tijdens de groepsles: de groepslessen zijn van hoog niveau en er is veel aandacht voor techniek. Dit is sporten zoals sporten bedoeld is: kei hard werken met persoonlijke aandacht. En dat kletsen kan dan na het sporten aan de mooie en gezellge bar. :-
Beste sportschool waar ik ooit lid bent geweest. Gemoedelijke sfeer en goede persoonlijke begeleiding. Geschikt voot alle niveaus en daadwerkelijk een erg unieke sportschool. Ik zou iedereen aanraden om hier te komen trainen.
De beste sportschool waar ik ooit ben geweest met de beste trainers. Ik train daar al sinds begin opening sindsdien heb ik er altijd plezier in. Ik kijk uit naar de nieuwe locatie!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sam’s Fit Gym met het openbaar vervoer


Bunnik, Kosterijland 440 meter
41

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid