facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam's Bruidsboetiek

Sam's Bruidsboetiek

Info

Zijn wij de leukste bruidswinkel van Twente en omstreken? Tuulk, wat denk ie dan!!!



"Sam's Bruidsboetiek in EnschedeBetaalbare bruidsmode, wat is dat precies? Bij ons is dat het volgende: een ruime keuze bruidsjurken in het lagere en midden-prijssegment. Concreter gezegd is onze collectie geprijsd tussen 500 en 2000 euro. Soms ietsje goedkoper, soms ietsje duurder. Onze collectie is qua prijsvorming opgesplitst tussen Droomjurken en Budgetjurken, respectievelijk alles boven de duizend euro en alles eronder.Voor een krap trouwbudget hebben wij “Sam’s Complete Bruid” uitgewerkt. We kleden je helemaal compleet voor 1000 euro! Dat is inclusief hoepel, torselet, slip, schoenen en sieraden!Wij zijn gevestigd in Enschede, dus goed bereikbaar vanuit Almelo, Hengevelde, Hengelo, Rijssen, Nijverdal, Beltrum, Hardenberg etc."
Adres: Noorderhagen 48, 7511EM Enschede
Telefoonnummer: 0031634260148
Stad: Enschede
Route: Noorderhagen 48
Postcode: 7511EM



op zoek naar gerelateerd: Bruidszaken Twente, Aimée Enschede, Bruidswinkel Gelderland, Advies trouwjurk, Trouwjurk kopen tips, Hengeveld bruidsmode, Avondjurken Enschede, Bruidsjurken Apeldoorn
Recensies
Prachtige bruidszaak met een grote collectie bruidsjurken! Wat een lieve en fijne eigenaresse, met haar ervaring was het bij de 3e jurk al raak. Er werd alle tijd en ruimte voor mij genomen waardoor er snel een vertrouwd gevoel was. Ik kan terug kijken op een geweldige middag <3
Geweldige bruidszaak met prachtige jurken! Zowel ik als mijn aanstaande hebben hier een geweldige en hele gezellige ervaring gehad. Er wordt goed naar je geluisterd en echt de tijd voor je genomen! Ik had zelf mijn vervolgafspraak verkeerd in de agenda gezet en kwam daardoor een uur te laat op de geplande "tutafspraak" waardoor haar planning natuurlijk op de kop werd gegooid, de volgende afspraak was er al. Maar we konden even later terug komen en er werd weer ruimschoots de tijd voor ons genomen. Samira bedankt voor je begrip en flexibiliteit! Ik kan niet wachten om te shinen in mijn prachtige jurk!
In november had ik een afspraak voor het uitzoeken van mijn trouwjurk. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik wilde, maar werd erg goed geholpen in mijn zoektocht. Bij iedere jurk gaf ik aan wat ik mooi en minder mooi vond, waarna Trees een nieuwe jurk uitzocht die steeds beter paste bij wat ik mooi vind. Ze luisterde erg goed naar mijn wensen en kon ook duidelijk laten zien hoe de jurk nog iets aangepast kon worden, zodat het perfect bij mij zou passen. Gelukkig vond ik mijn droomjurk! Twee weken geleden had ik de afspraak voor het ophalen van de trouwjurk - ook hier werd er volop de tijd voor ons genomen. Nu wordt de trouwjurk op maat gemaakt bij een naaiatelier in de buurt, alwaar het contact ook goed verliep. Kortom: mooie bruidsboetiek, jurken in een goede prijscategorie en een fijne service!
Hele fijne bruidszaak met kundig personeel en goede service! Toen ik mijn jurk ging uitzoeken had ik 5 mensen bij me, dit was geen probleem en hier was ook voldoende ruimte voor. Ik mocht zelf tussen de jurken kijken, maar werd ook goed begrepen in wat ik zocht. Mijn gekozen jurk werd besteld en mocht ik afgelopen week ophalen. Bij het ophalen bleek er een bepaald detail in de bestelde jurk te ontbreken dat wel in de jurk zat toen ik hem paste. Voor mij geen probleem, omdat dit er in het naaiatelier alsnog in gemaakt kon worden. Toch bood Sam’s bruidsboetiek aan de kosten hiervoor te vergoeden, zonder dat ik daarom gevraagd had. Super goede service dus!: Ik zou deze boetiek zeker aanraden!
Mijn ervaring met Sam's bruidsboetiek is geweldig! Na app contact te hebben gehad met Samira kon ik al heel snel terecht voor een afspraak. Ik was op zoek naar een pak en ben samen met familie enthousiast ontvangen. We mochten plaats nemen in een ruimte om op ons gemak te genieten van een kop koffie met iets lekkers om vervolgens een pak uit te zoeken. Hierin werd ik uistekend begeleid door Samira met oog voor detail. Ondertussen werden ik en mijn familie goed verzorgd door het aanbieden van koffie, lekkers en een fles bubbels en hebben we er een gezellige middag van gemaakt!
Vorige week mijn trouwjurk uitgezocht bij Sam’s Bruidsboetiek. Wat een ontzettend fijne zaak met lieve mensen. We werden hartelijk ontvangen en ze hadden zoveel mooie jurken! Met een paar ideeën die ik had hebben ze de perfecte jurk uitgezocht! Echt een aanrader om hier je jurk of pak te halen. Je hebt alle tijd om dit samen met de mensen te doen die jij er bij wil hebben en er is verder geen inloop in de winkel, echt heeel fijn!!
Ontzettend fijn geholpen bij Sam's Bruidsboetiek! We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie/thee. Er wordt goed naar je geluisterd naar wat je wensen zijn en ze denken goed met je mee. Er wordt goed de tijd voor je genomen en het draaid echt om jou. Ze hebben vol op keuze in allerlei verschillende types jurken. Na de tijd gezellig een glaasje champagne voor de liefhebbers om te vieren dat je geslaagd bent! Mijn verloofde is ook bij Sam's Bruidsboetiek geweest voor het uitzoeken van een pak. Ook hij is heel goed en fijn geholpen. Ook heel erg fijn dat ze mee kunnen denken of de jurk en het pak bij elkaar passen waardoor het voor ons allebei een verrassing blijft tot op de dag zelf : Kort om, echt een top service! Ik zou Sam's Bruidsboetiek bij iedereen aanraden!
Mooie zaak met veel keus. We konden zonder aankondiging eerder terecht dan onze afspraak was. Alles voelde wel wat gehaast. Misschien omdat we tussendoor kwamen? Maar het voelde een beetje als lopende band werk. Ook het gevoel dat er vooral met je meegepraat werd. Bij het weggaan stonden met de voet over de drempel nog zeggen dat ze misschien de jurk, die we in de andere zaak hadden gezien, wel kon bestellen. Dit voelde niet heel netjes. Desalniettemin, veel jurken, veel keus een net uitziende zaak. Vermaakkosten komen er nog wel bij, maar dit geven ze duidelijk aan.
Het vinden van een trouwjurk is natuurlijk altijd wat spannend en bij Sam's hebben zij mij echt goed geholpen! Zij hebben alle tijd voor je en bovendien ook een goede kijk op wat wel of niet bij je past. Bij het uitzoeken van accessoires denken zij ook goed mee en stellen ze je gerust. Mijn jurk is nu bij het atelier en ik kan niet wachten tot het eindresultaat! Dames, bedankt!!
Super ervaring bij Sam's bruidsboetiek. Er werd geluisterd naar mijn wensen, er werd alle tijd voor me genomen. Echt een onwijs leuke ervaring met als doel, mijn droomjurk gevonden! Ik kijk er nu al naar uit om te gaan stralen op onze bruiloft in 2024!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sam's Bruidsboetiek.

Enschede bruidswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Noorderhagen 48 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sam's Bruidsboetiek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sam's Bruidsboetiek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sam's Bruidsboetiek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid