facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salt Kitesurfschool

Salt Kitesurfschool

Info

Leer in korte tijd veilig en zelfstandig kitesurfen! Neem les bij Salt Kitesurfschool. Al onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd.



"Leer in korte tijd veilig en zelfstandig kiten tijdens een cursus kitesurfen bij Salt Kitesurfschool. We geven les op verschillende locaties en gaan met elke windrichting het water op."

"Leer in korte tijd veilig en zelfstandig kiten tijdens een cursus kitesurfen bij Salt Kitesurfschool. We geven les op verschillende locaties en gaan met elke windrichting het water op."
Adres:
Telefoonnummer: 652204880
ln.loohcsfrusetiktlas@ofni
Stad: Bergen op Zoom


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Recensies
Bij eb ga ik hier vaak naar toe, om te genieten van de natuur. En om te wandelen en foto's te maken. Even de stilte en de vogels en schelpjes langs de kant. Het natuurgebied is gelegen voor het surfgebied. Als je achter de dijk zit hoor je nauwelijks het verkeer.
Wat een geweldige school is dit zeg! Ik heb zowel van Roy als Loes, de eigenaren van Salt, les mogen krijgen en wat een feest was dat zeg. Ik voelde me meteen welkom. Loes en Roy staan altijd voor je klaar gedurende de les, maar ook daarbuiten met vragen over materiaal en te gebruiken apps. Er is continu contact over de weersomstandigheden, zodat je op de hoogte blijft waar en wanneer de les plaatsvindt. Met hun ervaring kunnen ze inspelen op het niveau en een passende les organiseren. Ze weten je feedback te geven op een zeer positieve manier, wat erg motiverend is. Door de persoonlijke benadering, gedurende de privé lessen, heb ik snel stappen kunnen zetten. Enorm bedankt! Ik kan iedereen deze school aanraden!!
Roy en Kevin zijn super behulpzaam en hebben me geholpen met mijn techniek te verbeteren!
Nathan en ik hebben drie lessen mogen volgen via SALT. Het enthousiasme van de instructeurs en de duidelijke instructies heeft ons nog enthousiaster gemaakt voor de sport. Met een dosis zelfvertrouwen kunnen we nu namelijk zelf het water op! De communicatie met Roy was top, en ze geven direct goed advies over het kopen van je materiaal. Ik raad SALT aan iedereen aan!
Salt kitesurfschool bedankt voor de positieve kennismaking met het kiten! Vooraf super spannend, maar heb het tijdens de lessen geen moment eng gevonden! Ontzettend veel plezier gehad in het lessen. Het enthousiasme en positieve manier van les geven werkt motiverend! Naast de lessen helpen ze je ook met allerlei info in en om het water. Kennis/apps van wind, kitemateriaal Ook na lessen kan je nog makkelijk bij ze terecht voor hulp in en om het water! Zeker een aanrader hier je lessen te volgen!
Heel toegankelijke en correcte instructeurs die je helemaal "op je gemak" doen voelen ze zijn eerlijk en geven hun lessen met veel passie en toewijding. Je voelt je niet alsof je de zoveelste lesnemer in rij bent. Wanneer je lessen er op zitten laten ze je niet aan je lot over en kan je ze altijd nog om hulp vragen. Toppers!
Kitesurflessen volgen bij Salt is een feestje. En als je vooraf twijfelt, twijfel je nadien niet meer. Het enthousiasme van de eigenaren, Roy en Loes, werkt aanstekelijk. Ze geven met veel plezier elke les weer en doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen met kitesurfen. De lessen zijn duidelijk, op maat en leerzaam, daarbij was het lesmateriaal nieuw. Flexibiliteit, toegankelijkheid, socialiteit en behulpzaamheid zijn hun persoonlijke krachten. Roy is de burgemeester van het water; altijd in voor een praatje, observeert elke watersporter en helpt je graag een handje op het water bij vragen of problemen ook ná je lessen. Daarbij is het ook erg handig dat ze hun eigen kiteshop hebben waardoor je jezelf gemakkelijk kunt laten informeren over de aanschaf van je materiaal.
Wat een geweldige 4 dagen 5 cursussen heb ik gehad! Door het enthousiastme van Loes en Kevin vloog de tijd voorbij. Met goede instructies van hun kan je binnen no time heen en weer varen. Mocht je een willen kitesurfen? Dan ben je hier op de juiste plek!
Heb 5 privé lessen gehad bij SALT Kitesurfschool en met veel plezier!! Zeker een goede aanrader goede communicatie, goede uitleg in de lessen en een geweldige sfeer na de les!! Roy en Loes ga zo door
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid