facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salsaventura-Amsterdam

Salsaventura-Amsterdam

Info

Salsaventura Amsterdam is de franchise van de landelijke keten. Salsaventura verzorgt danslessen in Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk op alle niveaus.

Adres: Chassèstraat 64, 1057 JJ Amsterdam
Telefoonnummer: 06-47567976
ln.arutnevaslas@madretsma
Stad: Amsterdam
Route: Chassèstraat 64
Postcode: 1057 JJ



op zoek naar gerelateerd: salsaventura xxl, salsaventura tv, salsaventura dordrecht, salsaventura ladystyling, salsaventura docenten, salsaventura morry, salsaventura almere, kortingscode salsaventura
Recensies
Super dansschool! Leuke lessen die gegeven worden door enthousiaste docenten! Ze organiseren ook veel bootcamps en leuke feesten om de lessen in de praktijk te oefenen.
Hele leuke lessen en goed te volgen. Regelmatig organiseren zij ook bootcamps om nog beter te worden en leuke events om je danskunsten te oefenen/laten zien!
Heerlijke dansschool waar je jezelf kunt zijn. De Kizomba lessen van Fabian zijn echt een aanrader. Ik had het veel eerder moeten. Het is een uit de hand gelopen hobby geworden.
Paar weken geleden voor het eerst begonnen met Kizomba. Wat is dat leuk!! Alles wordt heel goed uitgelegd door Fabian, echt een aanrader dus!
Ik geniet van de danslessen in Almere, een hele leuke groep en super enthousiaste docenten. Een feestje.
Heel fijn geven ze les. En op een hele leuke manier! Lekker vrolijk en geeft zijn enthousiasme over aan de anderen. Ik raad het zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid