facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salsadansschool Sabor de Cuba

Salsadansschool Sabor de Cuba

Info

José L. Pelayo Herrera is geboren in Havana. dansopleiding gevolgd: Dansacademie “Narciso Medina”( populaire dansen rumba, son, afro en Modern dans.

Geschiedenis

Salsadansschool Sabor de Cuba is DE plek in Amsterdam om Cubaanse Salsa en andere traditionele Cubaanse dansstijlen te leren en ervaren. De lessen worden gegeven door de gepassioneerde professionele Cubaanse dansleraar José Luis Pelayo Herrera uit Havana. Zijn enthousiasme en liefde voor de dansen uit zijn land werken aanstekelijk. Kom gerust eens langs op een open dag en voel het Cubaanse ritme.



"Salsadansschool Sabor de Cuba is DE plek in Amsterdam om Cubaanse Salsa en andere traditionele Cubaanse dansstijlen te leren dansen en ervaren. De lessen worden gegeven door de gepassioneerde professionele Cubaanse dansleraar José Luis Pelayo, uit Havana. Zijn enthousiasme en liefde voor de dansen uit zijn land werken aanstekelijk. Kom gerust eens langs op een open dag en voel het Cubaanse ritme"
Adres: Bos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam
Telefoonnummer: 06-34487256
Stad: Amsterdam
Route: Bos en Lommerweg 191
Postcode: 1055 DT


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: cubaanse salsa lessen, sabor de cuba salsa, salsa dansschool amsterdam
Recensies
Ik heb veel Cubaanse salsa dansscholen geprobeerd, maar dit is verreweg de beste. De lessen zijn goed gestructureerd en er wordt veel gelachen. Bij de figuren wordt er gelet op details in uitvoering voor de mannen maar tegelijk veel aandacht voor de vrouwen in styling. Hier leer je de essentie van Cubaanse Casino Salsa!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid