facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salsa Shop

Salsa Shop
Adres: Stadhuisplein 28 , Rotterdam 3012 AS, NL
Telefoonnummer: 030 123 4567
Stad: Rotterdam
Route: Stadhuisplein 28
Postcode: 3012 AS



op zoek naar gerelateerd: salsa shop den haag, salsa shop utrecht menu, salsa shop stadhuisplein, salsa shop zuidplein, salsa shop kcal, salsa shop review, salsa shop rotterdam stadhuisplein, salsa shop hoog catharijne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Amigo Rotterdam Restaurant Amigo Rotterdam 33 meter Heerlijk gegeten! Keuze voor iedereen, vlees vis en vegetarisch, koude en warme gerec...
XOCO Mexican Grill XOCO Mexican Grill 571 meter Onprofessionele bende, gaat een half uur eerder dicht dan aangegeven op thuisbezorgd....
Taco Mundo Taco Mundo 662 meter
Alfredo's Taqueria Alfredo's Taqueria 1 km Leuke plek, goede sfeer en zeer vriendelijke bediening. Ook de taco's waren heerlijk,...
Popocatepetl Popocatepetl 1 km Super gezellige sfeer, aangenaam kader en zeer vriendelijk personeel, maar bovenal he...
Popocatepetl Popocatepetl 1 km Super gezellige sfeer, aangenaam kader en zeer vriendelijk personeel, maar bovenal he...
La Rosita La Rosita 3 km
Recensies
Heerlijke bowl, geen mooi opgemaakte schotel. Vriendelijk personeel die rekening houdt met de pittigheid van de gerechten. Hier mogen ze wel soepeler in zijn en het desnoods mensen laten proeven. De heetste salsa is niet voor iedereen te pittig.
25-9 langs geweest om wat te gaan eten innde middag. Medewerkster was eerder geirriteerd om ons te helpen en raakte geirriteerd als we wat vroegen over de keuzes die ze hadden. Alles werd op een hoop gegooid waardoor het eerder een bal was ipv een burrito! Op de bakken staan geen datums etc en het lijkt erop dat resterende vlees en andere ingredienten bij elkaar wordt gegooid in de bakken. De volgende dag hadden we namelijk buikpijn met alle gevolgen! Helaas een no go voor mij! Heb hier eerder wel lekker gegeten maar van de goede service en lekkere eten is niet meer te bekennen!
Net een burrito afgehaald, voor 15 euro..alles was letterlijk koud alsof de ingredienten net uit de koelkast kwamen zelfs de kip en de rijst. Rijst was hard en smaakloos. Als ik dichterbij had gewoond was ik zeker terug gegaan om mijn geld terug te vragen!!
Lekkere burrito gegeten, goede plek voor een snelle hap. Mensen waren vriendelijk maar de dame die mij bediende sprak geen Nederlands, wel Engels. Ze begreep niet alles goed en heeft daardoor wat andere dingen op de burrito gedaan dan ik vroeg. Maar toch was ie lekker!
Ik schrijf niet vaak reviews maar dit was echt slecht. Voor net geen 15 euro een burrito. Burrito kip was gortdroog, rijstkorrels waren zo hard dat je je tanden nog net niet afbreekt en verder ook niet heel lekker. Een burrito is voor een volwassen man denk ik ook niet genoeg, en voor 15 euro had ik dit zeker wel verwacht. Zou het bijna terugbrengen. Echt geen aanrader.
Zojuist via Uber Eats een wrap besteld voor €20! Kwam zonder de guacamole waar extra voor betaald is. Voor €20 verwacht ik een burrito die maaltijd waardig gevuld is niet waar drie stukjes kip in zitten.
We werden ontvangen door een zeer leuke medewerker. Hij liet ons de dip eerst proeven voordat we bestelden. We hebben lekker buiten gezeten op het terras en genoten van de nachos met Mexicaanse limonade.
Leuke gezellige gezonde vooral snelle tent. Personeel is vriendelijk, wel hebben ze daar niet een lijn met betrekking tot de kosten. Ik heb nu al een aantal keer verschillende prijzen gehoord betreffende ingrediënten Ook geldt dit voor de keuze uit het vlees, voor de beef zo je extra moeten betalen en bij de andere is er niets bekend over de extra kosten. Trek één lijn in jullie personeel. Verder zijn de ingrediënten goed op smaak en lekker als tussendoor of als stevige avond maaltijd. Zet hem zo door, een aanrader als je het nog niet hebt geprobeerd. Of als je al een doorgewinterde /burrito liefhebber bent.
Prima burrito, gezond tussendoortje, geen echte Mexicaan, maar prima te doen.
Heel onaardige man, ik vroeg om de prijs en hij werd meteen gefrustreerd terwijl ik heel vriendelijk was. Ik had nachos besteld en het was totaal niet wat ik had verwacht, ik kreeg letterlijk kaas met oude bolognese saus en voor de rest enkele nachos. Nog nooit me geld zo erg verspilt. Ik was teruggekomen om te vragen voor een dressing of iets dergelijks, maar de man werd bijna boos en zei dat dat extra betaald zou moeten worden. Ik raad het sterk af om hier te eten, kom hier nooit meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid