facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salsa Beachclub

Adres: Tweede Slag nummer 10, 3235 CR Brielle
Telefoonnummer: 0181-401809
Stad: Brielle
Route: Tweede Slag nummer 10
Postcode: 3235 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Club The Mix Club The Mix 9 km Het lijkt hier patroon te zijn dat er fors meer kaarten verkocht worden dan dat er me...
Koffiebar 'Ccino Koffiebar 'Ccino 9 km Zo ie zo een heerlijk plaatsje om even doorheen te wandelen! Hier een heerlijke bak k...
Het Vervolg Het Vervolg 9 km Gezellig café, goed bier en lekkere pizza’s, vriendelijke bediening en dat voor een h...
Cafe Dixi Cafe Dixi 9 km Mooi teras aan het water en vriendelijke bediening. Aanrader, zeker als de zon schijn...
Recensies
Gezellige tent, lekkere hapjes en drankjes, leuk personeel, leuke lay-out. Enige 2 redenen waarom ik 4 ipv 5 sterren geef is omdat a. de prijzen aan de hoge kant zijn, b. je zelfs als je de hele dag consumpties neemt wel telkens nog moet betalen voor de toiletten.
De havenmeester is onaardige man. Je kan voor veel geld een bedje huren maar deze mag echt niet verplaatst worden met de zon mee. Er kan alleen contant betaald worden. Ook dat is erg bijzonder in 2023. Als iemand zijn bedje wel geplaatst, dan komt hij er gelijk op af. En als je de hele dag daar eet, drinkt en een bedje huurt, moet je ook nog 50 cent voor de toilet betalen. Kortom heel duur en niet aardig. Voor mij nooit meer
Prima wat gegeten en wat gedronken bij Salsa Beach Club. Echter werden we slecht geholpen. Het was helemaal niet druk maar hebben gewoon 45 minuten !! moeten wachten voordat we ons eten konden bestellen. Ook vind ik het wel zeker aan de dure kant. Toen we eindelijk konden betalen vroegen ze ook nog voor een kleine bijdrage fooi terwijl we nog niet eens het bedrag wisten.... Dit vond ik erg bijzonder en ook zeker ongepast.
Erg onvriendelijk de havenmeester. Heb paar honderd euro aan inkomsten gebracht. En vroeg wat hij voor de bedjes moest hebben omdat ik maar 2 uurtjes op het strand zou zijn. Hij zei volle pond. En daarna iets over pappenheimers tegen klanten op het terras. Ongepast als je goed geld elke keer betaald. Volgende naar de buren. Egbert aan zee. Minder ambiance, maar leuker personeel!
Mooie sfeervolle zaak. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten van een borreltoren en frietjes. Vond de friet erg weinig voor wat je ervoor betaald. Wat jammer was was dat er op het binnen terras werd gerookt terwijl dat niet toegestaan was. Er werd niets van gezegd. Wat ik ook erg vervelend vind dat je moet betalen voor de wc terwijl je voor 50 euro hebt gegeten en gedronken.
Mooie locatie, leuke tent en prima gelunched. Maar! Als je 3,75 voor een klein flesje Spa Blauw vraagt, met een sigaret in je mond eten en drinken serveert, en dan vervolgens ook nog eens 50 cent voor een toiletbezoek durft te vragen, ondanks dat we net voor bijna 38 euro met 2 personen gelunched hebben bij je, dan geloof ik dat je klanten liever niet terug ziet komen . Nee, sorry. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Erg leuke locatie vakantiegevoel, aan het strand, 2e slag Rockanje. Snelle en goede bediening. Binnen mooie en grote ruimte om een feestje te vieren.
Eten lekker was maar 1 uur lang waren we aan wachten voor boreltoor en luxe patat met cheddar. Leuke sfeer. Niet de beste Mohito.
Als je met een motorhelm komt aanlopen staat degene in de bediening al toe te roepen dat je zeker over de dijk aan het scheuren bent en herrie maakt. Geen idee, ik reed daar niet en heb daar niks mee te maken, en vervolgens wordt je toegesnauwd over wat je wilt bestellen. Hierbij onze excuses aan de tent dat we langskwamen om iets te drinken, we zullen het niet meer doen.
Prima strandtent met rustige muziek, lekkere bedjes met dikke matrassen en redelijke prijzen. Strand was schoon 20-04-19 en voldoende toiletten en ook douche om af te spoelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid