facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SalonMarketing.nl

SalonMarketing.nl

Info

Marketing voor Beautyondernemers

Geschiedenis

•⁣Voor persoonlijke & zakelijke groei
•Webdesign, Social Media, Vormgeving en Advies & Coaching

Adres:
Stad: Westervoort


Recensies
In 2017 in contact gekomen met Sanne van SalonMarketing. Hele duidelijke communicatie! Ze komt langs om alle Social media skills uit te leggen en heeft daarna nog contact met ons gelegd of alles duidelijk was!! Ik word er blij van . Daarna ook gelijk de site onder handen laten nemen. Ik raad het iedereen die een eigen bedrijf heeft aan!!
Al een tijd volgde ik Sanne "onbewust" op Facebook. Na een tijd had ik behoefte aan coaching en ben op zoek gegaan wie mij daarbij zou kunnen helpen. uiteindelijk had ik een selectie van 3 en uiteindelijk 2 coaches. En ineens las ik weer een bericht op Facebook van Sanne en dacht: Oh ja zij is ook een coach. Toch ook even met haar contact opgenomen en heb besloten om ook met har in zee te gaan. Ze heeft eerst een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd waarbij je inzichten krijgt die ik al wist maar door drukte niet echt had opgepakt. Daarnaast moest ik alles invullen waardoor ik er wel aan de slag moest gaan. Dan gaan in een keer je ogen open. Ze is daarna naar de salon gekomen om alles te bespreken en samen een plan van aanpak te maken. Dingen vielen op zijn plek en ik ben die zelfde avond nog aan de slag gegaan en heb alles in werking gezet. Binnen een maand had ik zo goed als alles uitgevoerd en had ik nog een contactmoment met Sanne om te bespreken of er nog knelpunten waren. Ook tussendoor was er gelegenheid om advies in te winnen en dat is altijd fijn. Zo heb je waar nodig een klankbord van iemand die al taken met dezelfde problemen gehandeld heeft. Ik ben blij met de stap die ik heb gezet en kan weer verder naar de volgende stap. Dank je wel Sanne!
Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!
Wat een fantastische service & alles word naar wens gedaan! Prachtige website & super mooie marketingmateriaal! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Sanne voor de geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid