facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saloniki Goes

Saloniki Goes

Info

U kunt bij ons terecht voor een diner voor twee, gezinsuitje of een avond met vrienden. Maar ook voor zakelijke diners, bedrijfsuitjes en feesten.

Label

Grieks specialiteiten restaurant, delicatessen en wijnen
Saloniki
Beestenmarkt 10
4461 CT Goes
Tel. : +31-113-215715
Mail: [email protected]

Producten

Serveren van Griekse maaltijden, afhalen en catering!

Adres: Beestenmarkt 10, 4461 CT Goes
Telefoonnummer: +31 (113) 215715
ln.ikinolas@ofni
Stad: Goes
Route: Beestenmarkt 10
Postcode: 4461 CT


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: saloniki goes menukaart, saloniki goes recensie, saloniki goes social deal, saloniki goes bestellen, saloniki goes korting, saloniki griekse specialiteiten goes, saloniki goes afhalen, rhodos goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks restaurant Rhodos Goes Grieks restaurant Rhodos Goes 253 meter Wij komen hier al jaren en het is altijd dik voor elkaar. Heerlijk eten en een sal...
Recensies
Saloniki is een zaak waar ik al kom toen het nog in oude pand zat. Ik ben er opgegroeid. Ik heb veel zien veranderen en verbeteren. Het menu is op dit moment goed aangepast ivm met de Corona. Maar dat betekend niet dat niet minder lekker is. Mijn favoriete gerecht blijft toch de zalm vooraf en de kip souvlaki als hoofdgerecht. Ik heb hier een kleine selectie van foto’s door de jaren heen!
Heel erg lekker, gezellig en veel gegeten. We hebben een Social deal gedaan met drie gangen. Bekijk de foto's, ze spreken voor zich. Het smaakte zoals het er uit zag, fantastisch! We gaan zeker vaker!
Jammer van de avond. Met 17 man wezen eten. 3 uur wachten op voorgerecht en dan nog het verkeerde brengen. Hoofdgerecht was taai koud en rijst niet gaar. Toetje maar niet eens aan begonnen. De Mac Donald de dag er voor was lekkerder.
Voor de tweede keer bij Saloniki wezen eten en ondanks de langere wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht was het weer goed eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dit viel ontzettend tegen. Eten was niet top, rauwe inktvis gekregen en mosselen zagen er ook uit als een hoop gekneed deeg. We waren er om 16.45 uur met een kind van 2 jaar en om 19.45 pas klaar en nadat we hadden gezegd dat ze moesten haasten voor het dessert omdat dr kleine naar bed moest kwamen ze het een kwartier later pas opnemen. De kipspiezen waren wel heerlijk. Al met al best jammer dat je je mensen niet goed kan helpen als er maar 30 man in de zaak mag
Heerlijk gegeten via social deal! Alles smaakte goed en was goed bereid! Mijn vader zijn t bone steak was alleen wel erg klein, maar wel lekker! Genoten met mijn ouders. Ook kwam het eten niet te maar snel genoeg achter elkaar, ik heb wel eens langer zitten wachten hier nl. Prima avondje dus terwijl het toch vol zat! En alsje bij het nagerecht iets kiest van het pattiseriebuffet krijg je een groot stuk taart of cake erg lekker!
Zaterdagavond gegeten wat verschikkelijk het eten de bediening kwam hier graag maar nu zeker nooit meer. Had vispannetje besteld krijg vier blokjes van 2 bij 2 cm in een flauwe saus zou kaas op zitten wat er niet op zat en dat voor 18.50 bediening gewoon te jonge mensen zonder ervaring wat te merken is die aan hun lot worden overgelaten koude bedoeling en geen sfeer meer zonde van onze avond duurde lang tussen de gangen in. Wat een heerlijk ontspannen etentje zou moeten was gewoon een afgang nooit meer dus jammer.
Helaas! Hier om 18.00 gereserveerd om 18.05 kwamen we aan. Bij binnen komst onduidelijk wat we moesten doen. Door lopen of wachten... geen gast heer of dame die er stond. Na een minuut of 2 werden we naar een tafel gebracht. Drankje besteld en 5 min er na ons eten. Na 30 min zitten wachten personeel aan gesproken om tre vragen hoelang het ongeveer nog duurd voor ons eten er aan komt. Ze zou het vragen.... paar tellen later loopt ze via een andere route terug en niet meer gezien aan onze tafel. Na 50 min wachten waren we het behoorlijk beu!. We besloten nog 5 min t e wachten... Helaas ... honger ... lege tafel... En personeel die alleen maar heen en weer rende door de zaak geen fijne ervaring. We liepen naar de bar .. vertelden ons ding... hoefde van de top bar jongen niet ons drankje te betalen daar voor nogmaals bedankt. De rest van ons o zo gezellige avond wat een feest maal had moeten zijn is helaas daar niet behaald. Jammer!
We hadden om 19:30 gereserveerd op een zaterdagavond. Na een half uur gewacht te hebben werden we pas naar een tafel begeleid. We dachten dat het vanaf dat moment wel sneller zou gaan maar dit was niet het geval. We hebben ons drinken besteld wat we na 20 minuten pas kregen. Tussendoor ook ons voorgerecht en hoofdgerecht besteld maar na 1 uur nog steeds geen voorgerecht. Als je aan de serveerster vroeg waar je eten bleef zouden ze dit wel even gaan vragen en vervolgens zag je ze niet meer terug. We hebben het na een 1 uur en een kwartier wachten opgegeven. We hebben bij de kassa de rekening voor het drinken gevraagd waarbij we van het personeel achter de kassa ook nog de opmerking kregen dat "niet alle mensen evenveel geduld hadden". Wat een leuk etentje had moeten worden werd een snelle hap bij de Mc Donalds. Gelukkig was de wachttijd daar niet lang.
Gisteren met een groep van 19 personen uit eten. Netjes een week van te voren gereserveerd. 'S middags was er nog contact geweest om de grootte te bevestigen. Voorgaande jaren hier heerlijk gegeten. Maar nu... zijn nog net niet weggelopen. Hadden we beter wel kunnen doen. Lijkt wel of er een nieuwe eigenaar in zit. Om 18.30 waren we binnen. 1e drankje en kaart gingen vlot. Om het makkelijk te houden voor 17 personen 3 gangen vlees menu besteld. En toen begon het wachten. En wachten en wachten. Na 1 1/2 uur toch maar eens vragen hoe lang het nog ging duren voordat het voorgerecht zou komen. Ze zouden alvast wat brood neerzetten. En een dranke van de zaak. Kregen we uiteindelijk de schalen. Was inmiddels al 21 u geweest. Was het vis en vlees. Schalen teruggestuurd. Kregen we ze terug was de vis eraf gehaald. Als compensatie kwam er een bord bij. Lagen er 2 stukjes frikandel, 3 plakjes ham en 2 plakjes kaas op. De irritatie begon alleen maar toe te nemen. Uiteindelijk om 21.45 kwamen de schalen met vlees. Lauwwarm, te droog en gyros als niet doorheen te komen. Friet en rijst die niet gaar waren. Hebben 3/4 laten staan. Gewoon niet lekker. Het dessert hebben we afgezegd. We waren er helemaal klaar mee. Beweerden dat ze er al mee bezig waren en er nog extra vlees klaar stond in de oven. Laat maar zitten. Eet nog liever droog brood. Uiteindelijk na veel gesteggel en overredingskracht van een van de leden maar de helft betaald. Was het eigenlijk niet eens waard. 5 jaar moest bijzonder worden. Maar was de laatste keer. Geen aanrader meer. Voor de meiden van de bediening. Compliment. Kalm en vriendelijk gebleven. Tip. Zorg dat mensen niet met lege glazen komen te zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid