facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon1693

Salon1693
"De uitgebreide kapsalon van Wervershoof! u kunt bij ons terecht voor alle behandelingen voor uw haar. Maar ook uw nagels kunnen gedaan worden en wimperstyling is mogelijk.Ik heb nu ruim 10 jaar voor werkgevers gewerkt in verschillende kapsalons. Waar ik overal mijn ervaringen heb mee kunnen nemen. Na veel trainingen in het kappersvak ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Naast het kappersvak ben ik ook gediplomeerd nagelstyliste, en heb ik cursussen gedaan zoals Wimper extensions plaatsen en wimpers te liften. Dit maakte voor mij het plaatje compleet om een kapsalon te beginnen waar een heleboel mogelijk wordt. En alles onder 1 dak!"
Adres: De Hoek 3, 1693 AA Wervershoof
Telefoonnummer: +31 228 586 527
Stad: Wervershoof
Route: De Hoek 3
Postcode: 1693 AA


Recensies
Onze dochter vanmiddag door Dana geknipt. Goed geknipt en een hele lieve kapster. Ze maakte zelfs nog mooie ‘vlechtjes’. Dus ook voor de kleintjes een aanrader om hier naartoe te gaan.Service: Kinderkapsels
Meerdere keren bij Renée & Loes geweest voor m’n haar en m’n wenkbrauwen. Super blij met het resultaat altijd, bovendien is de sfeer in de salon heel fijn.
Weer geknipt, Ziet er weer mooi en netjes uit. Heb gelijk weer een afspraak gemaakt voor een nieuwe knipbeurt. Aanrader om daar eens heen tegaan !!
Cadeau bon gehaald. Deze was prachtig en met veel zorg ingepakt.
Mooie kapsalon! De kapsters zijn vakkundig en knippen netjes. Ook zijn ze leuk met kinderen!
Super salon. Afspraak inplannen gaat zowel in de zaak als via internet super gemakkelijk. De meiden nemen de tijd om je te knippen en leveren een heel goed resultaat.
Super kapsalon, ik ben elke keer weer dik tevreden. Leuke meiden en ontzettend klant vriendelijk!!
gezellige vriendelijke leuke dames mooie wenkbrauwen gekregen
Gezellige meiden die fantastisch knippen en kleuren!
Nemen de tijd voor je. Kreeg zelfs de tijd voor mijn koffie, en nog netjes geknipt ook . Fantastisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid