facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Tip Tap Top / Nail Products Nieuwe Niedorp

Salon Tip Tap Top / Nail Products Nieuwe Niedorp

Info

alles op nagelgebied ook groothandel

Geschiedenis

;Aangepaste winkel tijden :
20 April dicht
27 April dicht
30 April dicht op afspraak open
2 en 3 mei dicht op afspraak open
1 mei dicht
18 mei dicht
23 mei dicht feest (trouwdag Daisy)
24 mei vanaf 14.00uur open



"Wij werken op afspraak, zodat wij u gericht kunnen helpen en wij alle tijd voor u hebben. Wij verkopen niet alleen nagelstyliste en pedicure, maar ook aan particulieren. Vakgerichte ondersteuning en advies. Naast verkoop zetten wij ook nagels verlenging , gelpolish en wimperextensions. Ook is het mogelijk om het volgen van workshops en opleidingen op het gebied van nagelstyliste en Wimperextensions."
Adres: Dorpsstraat 135 A, 1733 AG Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0620816067
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Dorpsstraat 135 A
Postcode: 1733 AG



op zoek naar gerelateerd: Pedicure Nieuwe Niedorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elles Beautysalon Elles Beautysalon 521 meter Heerlijke pedicure behandeling gehad bij Elles. Voetjes zijn weer als nieuw, zeker ee...
Schoonheidssalon Elly Beers Schoonheidssalon Elly Beers 919 meter Super leuke eigenaaresse
Recensies
Grote voorraad van nagelproducten, make-up, wimpers en wenkbrauwen. Groothandel en voor particulieren. Ook voor opleidingen, workshops en behandelingen.
Quida nail products staat niet allen voor top kwaliteit maar ook voor een lage prijs,kom eens langs en verbaas jezelf. Wij geven ook Workshops en verkopen producten op het gebied van Nagels en sierraden voor particulier en Nagelstyliste/pedicure.
Het is er erg leuk en je wordt er prettig geholpen. Als je een vraag hebt dan neemt ze er alle tijd voor je om de uitleg te geven. Ik kom er dan ook tussen door om mezelf te verwennen met een behandeling. Top daar. Het is een goede aanrader.
Super aardige mensen .Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid