facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon-Salon

Info

Kapsalon & Schoonheidssalon

Geschiedenis

KAPSALON
Haarverzorging in een ontspannen sfeer


Wilt u een modern, klassiek of juist een trendy kapsel? Bij Salon-Salon wordt ervoor gezorgd dat u in een gezellige sfeer naar wens wordt geknipt, omgevormd, gekleurd en gestyled.

Overdag geen tijd? Salon-Salon is elke dinsdagavond geopend. (Openingstijden)

Naast het knippen van uw haar, kunt u bij de kapsalon ook terucht voor bijvoorbeeld kleuren, permanent, watergolf enzovoorts. Ook voorzien wij u graag van advies over deze onderwerpen.

De kapsalon werkt met het professionele haarmerk Goldwell. Dit merk heeft biedt een ruime keus in kleur, blondeer en permanent mogelijkheden. Ook heeft Goldwell voor elk soort haartype een perfect aansluitende verzorgings- en stylingslijn.

Door middel van een goede verzorging en styling komen alle pluspunten van uw kapsel naar voren en laten u stralen! Voor een advies op maat bent u van harte welkom bij Salon-Salon.


SCHOONHEIDSSALON
Huidverbetering, Professionaliteit & Ontspanning

Huidverbetering, professionaliteit en ontspanning.. Dit zijn de 3 hoofdkenmerken van de SchoonheidsSalon. Tijdens de behandelingen gaan we samen naar uw huidconditie kijken en krijgt u een advies die perfect bij uw huidtype en eventuele huidproblemen past.

Er wordt gewerkt met de producten van het hoogstaande Franse merk Auriège. Na jaren van onderzoek heeft Auriège een uniek programma samengesteld om uw huid een optimale verzorging te kunnen geven.

Naast het professionele advies dat wij u geven, staat ontspanning ook bovenaan ons lijstje. Want.. schoonheid komt van binnenuit, bent u ontspannen dan is uw huid dat ook en u zult merken dat uw huid er stralender uit gaat zien. Onderga eens tijdens de complete behandeling een heerlijke ontspannende massage en u zult merken dat u als herboren weer naar huis gaat.

Onze taak

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 13.00-21.00
Woensdag : 09.00-18.00
Donderdag: 09.00-18.00
Vrijdag : 09.00-18.00
Zaterdag : 09.00-12.00

Label

Wat wij doen met de gegevens van onze klanten (AVG wet)
* Waarvoor gebruiken wij de gegevens?
De gegevens zoals namen, emailadressen, telefoonnummers en woonadressen gebruiken wij enkel om de klantenkaarten bij te houden in ons systeem. Dit houdt in dat wij bepaalde behandelingen als welke recepten haarverf, permanent of behandelproducten die bij de klant past genoteerd worden zodat we dit voor de volgende keer kunnen nakijken. Ook word in ons systeem bijgehouden wie wat voor behandelingen bij ons hebben geboekt en wat de prijs daarvan is geweest.

* Van wie bewaren wij wat?
Wij bewaren de gegevens van onze klanten, zie ook boven.

* Met wie deel jij de gegevens?
Wij delen de gegevens alleen met de klant zelf. Wij delen nooit zonder toestemming van de klant zijn of haar gegevens met derden.

* Sla je de gegevens op in de cloud?
nee.

* De (voorgenomen) bewaartermijnen en wat doen wij om de gegevens veilig te versturen en bewaren?
Wij versturen hooguit gegevens als facturen, gemaakte foto's enkel naar het door de klant opgegeven eigen emailadres of via de facebook chat.

* Wat wij doen met gemaakte foto's en filmpjes van de klant
Na uitdrukkelijk toestemming te hebben gevraagd, zetten wij ter promotie foto's en filmpjes van onze behandelresultaten op facebook. Dit na uidrukkelijk mondelinge toestemming aan de desbetreffende klant gevraagd te hebben. Wij plaatsen nooit foto's zonder mondelinge toestemming.

Producten

Kapsalon: Jean Paul Mynè
Schoonheidssalon: Marlyse Blue
Make-up: Golden Rose

Adres: Rounhof 3, 9258CN Eestrum
Telefoonnummer: 0512471763
ln.nolas-nolas@ofni
Stad: Eestrum
Route: Rounhof 3
Postcode: 9258CN



op zoek naar gerelateerd: salon salon jistrum, salon salon openingstijden, salon salon rotterdam, prijslijst schoonheidssalon maken, salon salon studio beige
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Alie's Knipskuorre Kapsalon Alie's Knipskuorre 624 meter Goeie kapsalon, zeer klantvriendelijk, goeie prijs, zeker een aanrader.
Recensies
Lief personeel. Behulpzaam. Goeie werkkwaliteit
Goeie kapsalon, zeer klantvriendelijk, goeie prijs, zeker een aanrader.
Gezellige kleinschalige kapsalon met vriendelijke meiden, goed geknipt voor een prima prijs.
Leuk, vlot, goed gekapt en ook nog eens een heerlijke prijs. Een plek om terug te komen komen
Leuke en vlotte dames! Goede service en een prachtig eindresultaat. Heel tevreden. Een Aanrader!
Er is een erg fijne sfeer en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Een erg goede kapperszaak!
Je wordt er goed geholpen.
Vriendelijke kapsters. Kan online een afspraak maken
Marije en Tjitske zijn toppers!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid