facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Le Garage

Salon Le Garage

Info

Salon Le Garage werkt met het huidverbeteringsproduct TheraVine voor gezicht en lichaam, die de huid verbetert, gezond en mooi houdt. Kom het beleven !

Geschiedenis

Schoonheidsbehandelingen in een sfeer van totale ontspanning met de geur van etherische oliën en alleen de beste producten, speciaal afgestemd op uw huid. Bij Salon Le Garage voelt u zich weer helemaal uzelf, spanningen en stress verdwijnen. Alleen maar genieten en ontspannen terwijl u de geweldige werking van het Welness product TheraVine ontdekt.
Misschien mag ik u wel binnenkort begroeten.
Lieve groet, Salon Le Garage



"Salon Le Garage praktijk voor huidverbetering & Pedicure is het professionele adres voor uw huidverbetering, huidverzorging, ontspanning en al uw huid- en voetproblemen.U kunt de behandelingen en producten bekijken via mijn website."
Adres: Van Houtstraat 2, 6921 BG Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 06-53409063
Stad: Duiven
Route: Van Houtstraat 2
Postcode: 6921 BG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Duiven pedicure, B Beauty Duiven, Wenkbrauwen epileren Duiven, Beauty point Duiven, Angelique Schoonheidssalon, Base of Beauty
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk voor anti-age & acné therapie Vérité Cosmétique Totale Praktijk voor anti-age & acné therapie Vérit... 563 meter Praktijk voor huidverbetering - Anti age en Acne specialist. Tel : 0316-26277...
Medisch Pedicure Ineke de Kievit Medisch Pedicure Ineke de Kievit 832 meter Na een behandeling weer weken klachtenvrij.
B-Beauty B-Beauty 1 km Heerlijke ontspannen behandelingen. Ze is erg professioneel en weet waar ze over praa...
Schoonheidssalon Angelique Schoonheidssalon Angelique 1 km Vriendelijke en kundige behandeling gehad!
MN Beauty MN Beauty 1 km Slechte hygiene en personeel loopt continu met elkaar te kibbelen in plaats van bezig...
Base of Beauty Duiven Base of Beauty Duiven 2 km Veel tips én de nodige deskundigheid in huis
Recensies
Een hele goede pedicure behandeling gehad. zeer professioneel en vriendelijk. Ik zou salon le garage zeker aanraden.Service: Pedicure
Manuela is een vakkundige schoonheidsspecialiste met fijne handen. Aan het eind van een behandeling voel ik me schoon, mooi en helemaal relaxed. Alle producten worden ingemasseerd en dat is een fijne pre. Verder is Manuela gewoon een heel fijn, prettig mens. Een aanrader om eens langs te gaan!
Een heerlijke behandeling gehad met super fijne producten. Een echte aanrader.
Bij salon Le Garage krijg je een TheraVine gezichtsbehandeling, waarbij door Manuela veel aandacht wordt besteed aan het inmasseren van de TheraVine producten. Door de ingrediënten worden de voedingsstoffen nog beter in de huid opgenomen, waardoor het de huid een gezond uiterlijk geeft en laat stralen. Je voelt ECHT het verschil !!!
Fantastische schoonheidssalon waar je helemaal in de watten wordt gelegd door Manuela. Ik heb onlangs een heerlijk ontspannen behandeling gehad. Mijn huid straalde helemaal na de Theravine behandeling. Zeker een aanrader!
fijne en professionele salon,kom iedere keer met een verzorgd gezicht naar huis
Biedt een hele goede behandeling, zeer veel kennis van zaken.
Fijne behandeling gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid