facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Kraag

Salon Kraag

Info

Onze haarstylisten vinden het een uitdaging om iedereen weer up to date de deur uit te zien gaan! Laat je over aan onze deskundige stylistes.

Geschiedenis

Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 17.30
Dinsdag t/m donderdag: 8.30 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 20.00
Zaterdag: 8.00 - 14.00

Adres: Klein diepje 5, 3371 AN Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Hardinxveld
Route: Klein diepje 5
Postcode: 3371 AN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorpskapsalon Miranda Dorpskapsalon Miranda 192 meter Naast een ontzettende klantvriendelijke houding en betaalbare prijzen, knipt Miranda ...
Beauty Boutique Celine Beauty Boutique Celine 346 meter Prima feestkapsel, maar niet helemaal wat ik voor ogen had en prijs/kwaliteit vond ik...
Recensies
Zeer nette zaak. Nu rustig gelukje voor mij. 1e bezoek . Ga zeker terug. Netjes schoon zeer aardige kapster. Nw model voor mijn haar. Zeer aan te bevelen. Verdienen ze zeker!
Nette kapsalon met vriendelijk bedreven personeel. En ze knippen ook nog is netjes. Wat ook een pluspunt is, je komt op afspraak maar dan ben je ook binnen korte tijd aan de beurt. Niet dat je dan nog is een kwartier zit te wachten voor je aan de beurt ben.
Vandaag zo goed kleuradvies gekregen. Heel blij met het resultaat
Kom hier echt al jarenlang trouw voor knippen en/of kleuren van mijn haar. Altijd goed geholpen door het gezellige en vakkundige personeel. Bovendien staat de koffie altijd klaar, wat wil je nog meer? :
Hele fijne kapper! Echt een tikke tip
Ik wordt hier keer op keer fantastisch geholpen en kom er telkens weer beter vandaan dan dat ik binnenkwam. : vandaag ook weer een lekker bakje koffie gekregen! update: 12-5-2023: zie voorstande informatie.
Altijd vriendelijk, is echt een uitje! Vandaag geknipt door Irene. Super vriendelijke, lieve meid. Eerlijk, enthousiast om haar kennis met klanten te delen. Ze legt dingen graag én goed uit. Het was weer een feestje! Tot de volgende keer!
Aardige kapsters die de tijd voor je nemen en weten wat ze doen! Ze kunnen ook krullen terug knippen
Heel professioneel, gezellig ! Daarnaast ook enorm geschikt voor kinderen! Die worden ook heel vakkundig op een motor of in een auto geknipt! Speciale stoelen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid