facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon For Hair

Salon For Hair

Info

Salon For Hair, de salon voor hem en haar in Vlagtwedde. Trendy, dynamisch, creatief en een vakbekwaam bedrijf waar tevredenheid altijd voorop staat.

Geschiedenis

Zaterdag is Salon for Hair alleen geopend op afspraak.



"De salon voor hem en haar in Vlagtwedde!U kunt in de salon terecht voor knippen, kinderen knippen ,kleuren, permanenten , maar ook voor visagie behandelingen en nagelbehandelingen. U wordt voorzien van een verse kop koffie of thee en zelfs tijdens de warme dagen kunt u genieten van Airco!"
Adres: Dr. P. Rinsemastraat 12, 9541AL Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0615432010
Stad: Vlagtwedde
Route: Dr. P. Rinsemastraat 12
Postcode: 9541AL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Tirza Nagels en haar, Kapper Emmen online afspraak, Kapsalon Style, Kapper Vinkhuizen, Kapper Winschoten online afspraak maken, Online afspraak kapper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Veele Kapsalon Veele 644 meter Lang opzoek geweest naar een goeie kapster maar na lang zoeken heb je dan ook wel een...
En Joy kapsalon voor hem en haar En Joy kapsalon voor hem en haar 757 meter Moest een maand wachten voor een knipbeurt dat was jammer. Ik denk dat ze dan toch we...
Kapsalon Hair 4 all Kapsalon Hair 4 all 942 meter Fijne, ook goed knipperde, kapster en een prettige ontvangst. Ga er graag naar toe.
Recensies
Top kapper!!!! Vriendelijk!!! Knippen,verzen enz...alles wat je wilt en super netjes!!! Mooie winkel ook!! Dikke aanrader!!
's Morgens gebeld, kon 's middags meteen terecht. Was ik zelf aan de vroege kant op de afspraak, maar geen probleem. Kopje koffie? Neem plaats... Vriendelijk personeel, gezellige inrichting, ondanks corona maatregelen zonder probleem. Tot over een paar weken.
Het is best ingewikkeld om uit te leggen hoe je je eigen kapsel wilt zien, dus is het zeer geruststellend en knap dat de kapster jouw gedachten in beeld weet om te zetten zodat je blij en tevreden de zaak uitstapt met precies dát kapsel wat je in gedachten had.
Mooie salon met vakwerk. Nemen ruim de tijd en er is prima koffie.
Altijd vriendelijk en professionele kapsters.
Super fijne kapsters die vakkundig knippen.
Een goede kapsalon fijne kapsters
Heerlijk weer zo'n knipbeurt!!! Weg coronacoupe
Weer netjes geknipt door topkapster
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid