facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon D

Salon D

Info

Salon D is een nagelstudio en kapsalon in Zeeland, gemeente Landerd.



"Kapsalon Salon D in Landerd werkt met 100% vegan producten en is gespecialiseerd in haarkleuring en hair weaves voor prachtig natuurlijk haar. Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit en daarbij behorende merken.Specialiste in:- Hair Weaves / Hair extensions- Haar kleuringMerken:Jean Paul Mynè"
Adres: Vogelwikke, 7, 5411 GR Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0658926535
Stad: Zeeland
Route: Vogelwikke, 7
Postcode: 5411 GR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Natural Hair Company prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Infinity Sun Benelux Infinity Sun Benelux 307 meter Sunless Tanning machines, vloeistoffen, huidverzorging, 100% natuurlijk
Recensies
Deepika was mijn favoriete kapster in Amsterdam. Helaas voor mij en andere klanten is zij haar eigen zaak in Amersfoort begonnen. Aangezien ik zeer tevreden over haar was en ben ben ik vandaag vanuit A’dam naar haar toe gegaan om me te laten knippen. Uiteraard weer heel goed geknipt! Ik kan haar zeer aanbevelen!!
Danique is een topper! Professioneel, ervaren en op de hoogte van de nieuwste trends. Super blij met de weaves en mooie nagels.
Bijzonder bekwaam en enthousiaste kapster met verstand van haar vak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid