facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Cesarine gespecialiseerd in waxen en natuurlijke huidverzorging

Salon Cesarine gespecialiseerd in waxen en natuurlijke huidverzorging

Info

Bij schoonheidssalon Cesarine kunt u terecht voor huidverzorging, massage en waxbehandelingen .



"Laagdrempelige Beauty- en Waxsalon. Gespecialiseerd in het ontharen door middel van waxen. Uit alle delen van het land komen zowel dames als heren, naast de gangbare schoonheidsbehandelingen, voor een professionele waxbehandeling. Als een van de weinige waxsalons wordt naast de Brazilian wax ook de Boyzilian wax voor heren aangeboden.Binnen enkele minuten wordt je door Cesarine als een gastvrouw op je gemak gesteld. Alle behandelingen worden deskundig, vriendelijk en met passie uitgevoerd.Gezichtsbehandelingen, Lashlifting, waxen, harsen en overige schoonheidsbehandelingen."
Adres: molenburen 6, 8391VJ Noordwolde
Telefoonnummer: 0636092340
Stad: Noordwolde
Route: molenburen 6
Postcode: 8391VJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeautéLounge BeautéLounge 1 km Wilt u een afspraak maken of verzetten dat kan via E-mail : [email protected]...
Pedicuresalon In Balans..Idske de Ruiter Pedicuresalon In Balans..Idske de Ruiter 1 km Weet wat ze doet, vakwerk!!
Pediwolde Pediwolde 1 km Super goeie plaats om uw nagels te laten verzorgen Evenals de voeten
Recensies
Voor zover waxen fijn kan zijn, is elke waxafspraak weer erg gezellig. Op kundige wijze verwijdert ze elk ongewenste haartje.
Ik kan Césarine, haar salon, haar werkwijze en haar vriendelijkheid in één woord beschrijven: ‘Geweldig’
Zeer professioneel....respectvol en relatief laag qua pijn. Was mijn allereerste keer, maar gelijk nieuwe afspraak gepland
Vandaag voor de tweede keer geweest, en ben super tevreden! Césarine is erg precies en goed in haar werk. Ik raad haar zeker aan!
2x geweest bij Cesarine, gevonden via Google. Aangezien het waxen nieuw voor mij was, was ik hier de eerste keer toch enigszins zenuwachtig voor. Maar dit was al snel weg door de ontspannen sfeer die heerst in haar salon aan huis en de tijd die Cesarine voor je neemt. Heb de indruk dat ze erg ervaren is en weet wat ze doet. Ook het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers laten doen. Normaal gesproken is de kleur van de verf bij mij al weer snel weg gevaagd, maar de keren dat ik het bij haar heb laten doen is het zeker 4-5 weken zitten. Ook vind ik de prijs van de behandelingen prima. Kortom ik ben erg tevreden en zal dan ook zeker vaker een afspraak bij haar maken!
Zeker een aanrader! Cesarine weet wat ze doet en is bekwaam in haar vak, daarnaast is ze een fijn persoon en weet ze je een vertrouwd gevoel te geven. Ik vind het zeker de moeite waard om vanuit Drachten naar Noordwolde te rijden, omdat de kwaliteit die zij bied top is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid