facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Bi-Bi

Salon Bi-Bi

Info

Salon voor gelnagels, gelpolish, manicure, IBX-behandelingen en wimperverlenging. Bel of maak een afspraak om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Adres: Meester de Haanstraat 10, 5809 BC Leunen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0618998906
Stad: Leunen
Route: Meester de Haanstraat 10
Postcode: 5809 BC


Recensies
Pedicure behandeling gehad van haar,ze doet dit werk naar behoren naar wat de tarieven zijn,het is een leuke vriendelijke vrouw, alleen de muziek die op stond mocht van mij wel anders, niet echt passen in de salon.
Zojuist pedicure behandeling gehad. Er werd netjes gewerkt en erg secuur. Er werd tijd gestoken in het leveren van goed werk. Erg vriendelijk en klantgericht. Een aanrader.
erg fijn binne komen erg vriendelijk behandeld. lieve vrouw fijne behandeling en erg tevreden
Vertaald door Google Geboekt voor wat ontspanning en huidbehandeling en ik moet zeggen dat ze een van de beste is. Heel zachtaardig, vriendelijk en weet wat ze doet. Ik kan niet wachten tot mijn volgende afspraak. Origineel Booked for some relaxation and skin treatment and i must say she’s one of the best. Very gentle, friendly and knows what she’s doing. Can’t wait for my next appointment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid