facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sally's Kitchen

Sally's Kitchen

Info

Sally's Kitchen is authorised to sell Thermomix and Thermomix products in the Benelux region by Thermomixbenelux.com.

Footnote: “Thermomix” is a trademark registered by Vorwerk. This is not an official Vorwerk page.

Geschiedenis

Thermomix is synonymous with cooking excellence, perfectly mixing performance and style. The machine works like an extra pair of hands in your kitchen and there is no compromise with the quality when comparing the end results to the traditional and conventional methods of food preparation. Contact Sally at [email protected] for all your demonstration and sales enquiries.

Footnote: “Thermomix” is a trademark registered by Vorwerk. Vorwerk neither authorises, validates or endorses this page. Please visit www.thermomixbenelux.com for further information about Vorwerk and Thermomix Benelux.



"Sally's Indonesian Kitchen in Amersfoort serveert authentieke en afwisselende Indonesische gerechten in een eigentijdse atmosfeer.Wij bieden eerlijke ingrediënten. Zo hebben we een regelmatige aanvoer van verse groenten, kruiden en vlees.Het rundvlees dat wij gebruiken, is afkomstig van Limousin runderen. Naast vlees komt ook de vis van gecertificeerde bedrijven. Bij onze gerechten schenken wij een selectie van bijzondere wijnen en Amersfoortse speciaalbieren.De beleving van een dineer met vrienden en familie is wat u echt zal bijblijven. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn om die reden onze belangrijkste ingrediënten.Welkom bij Sally’s Kitchen in Amersfoort"
Adres: Valkenhoflaan, 1211JC Hilversum
Telefoonnummer: +31(0)683678161
Stad: Hilversum
Route: Valkenhoflaan
Postcode: 1211JC


Recensies
Te duur voor de geboden kwaliteit en sfeer. Redelijk gegeten. Wel met een prima, attente bediening. Dat was dus een eenmalige ervaring. Parkeren is niet gemakkelijk en relatief prijzig. Parkeren: Lastig parkeren.
Het eten was héérlijk en de wijnen ook! Prijs wel een tikkie hoog voor het eten en de service.
We hebben afgehaald, twee vegan menus en 2 vegetarische. Ik weet niet of de kok was uitgeschoten met de suiker maar het was echt veel te zoet naar mijn smaak. Net als de satésaus van de gado gado. De mensen die een vegetarisch menu hadden die hadden dit probleem niet. Sowieso vind ik de algemene prijs kwaliteit verhouding een beetje scheef. Er zat gewoon weinig smaak aan, en het was in zijn geheel niet pittig, wat je wel verwacht van de Indonesische keuken.
Lekker gegeten, Ze bieden diverse menu's aan en je kunt ook a la carte kiezen. Het menu jakarta is erg lekker en compleet. Je krgijt alles op 1 groot bord leuk gepresenterd. je kunt zo veel verschillende dingetjes proberen. Vlotte en aardige bediening. de zaak zat helemaal vol. Irish Coffee is standaard met Slagroom en zonder bruine suiker in het glas
Heerlijk gegeten , en een goede sfeer. vriendelijk personeel een echte aanrader om daar gezellig te eten .
Patrick als klassieke gastheer die ons een meergangen verrassingsmenu voorschotelde. Waarschijnlijk het lekkerste Indonesische eten wat we ooit gegeten hebben. Zeker het omrijden waard!Eten: 5/5
Ik besloot de nasi goreng Jakarta te nemen en de rest van de tafel besloot losse gerechten te nemen wat ik her en der ook van heb mogen proeven. Uitermate heerlijk en authentieke gerechten. Aanrader!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten in mooi pand, fijne sfeer, met zeer vriendelijke bediening.Alle tafels bezet. Nemen alle tijd, praatje, lachen, net een extra gebaar. Zeker voor herhaling vatbaar ! Parkeren: Ruim voorhanden op loopafstand.
Hier vanavond verwend door de Indonesische keuken. Heerlijk gegeten, geweldige bediening en een chique ambiance. Jammer dat wij niet in de buurt wonen anders zou dit ons nieuwe favoriete restaurant worden. Aanrader! Nu 2 jaar later hier weer gegeten. Nog steeds fantastisch. Mooie Indonesische gerechten, perfect op smaak en nergens te pittig. Wij zijn nog steeds fan
Heel vriendelijk welkom en fijne omgeving om te eten... We hadden de kaart gekregen maar weinig zin om te kiezen dus lieten we het aan het personeel over om ons maar eens te verrassen met iets lekkers. Het was inderdaad erg lekker.. na het voorgerecht kregen we diverse schaaltjes met verschillende gerechten van vis, kip garnalen en nog meer. Wel allemaal de standaard Indische keuken en niet zo pittig maar kan me voorstellen dat de gemiddelde Hollander het qua pittigheid prima vind. Het was wel wat aan de prijzige kant.... eten en 2 consumpties zo'n 92 euro.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sally's Kitchen.

Hilversum keuken/koken

openingstijden, locatie, vervoer. Valkenhoflaan kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sally's Kitchen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sally's Kitchen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sally's Kitchen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burgerhuis Hilversum Burgerhuis Hilversum 167 meter Goede kwaliteit burgers en machtig mooie frieten, broodje is perfect.
Oldenhof Oldenhof 278 meter Hoewel het assortiment groot en mooi is, is de service belabberd. De prijs van het aa...
Fee's Traktaties Fee's Traktaties 434 meter Een Hilversums initiatief dat is voortgekomen uit een hobby die ik heb ontwikkeld tij...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid