facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sallandse Wegenbouw Aanleg Watergang De Engk

Sallandse Wegenbouw Aanleg Watergang De Engk

Info

Medio augustus 2014 is de gemeente Wijk bij Duurstede gestart met de aanleg van de watergang in de David van Bourgondieweg. Volg hier de voortgang.

Geschiedenis

De Engk is een wijk in Wijk bij Duurstede die in de jaren 50 gebouwd is en daarmee is het de eerste grootschalige uitbreidingslocatie buiten de Singel. Een groot deel van De Engk is onderdeel van een groot herstructureringsplan waarbij woningen en zorgfuncties worden toegevoegd, bestaande woningen worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw, openbare ruimte wordt heringericht en riolering, kabels en leidingen worden vervangen. Het projectgebied De Engk is circa 9,7 hectare groot en wordt grofweg in het noorden begrensd door de Steenstraat, in het westen door de Hordenweg, in het zuiden door de Gansfortstraat en in het oosten door de Singel. Medio augustus 2014 is de gemeente Wijk bij Duurstede gestart met de aanleg van de watergang in de David van Bourgondieweg. Met korte teksten en foto's houden wij u graag op de hoogte van deze vorderingen.

Voor meer informatie kunt u elke werkdag tussen 9:00 uur en 13:00 uur telefonisch terecht bij Mayra Rienties, omgevingsmanager bij Sallandse Wegenbouw BV. Telefoonnummer: 06-51659233.

Adres: De Engk, Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0651659233
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: De Engk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Echtelt Metaal B.V. Van Echtelt Metaal B.V. 2 km Van Echtelt Metaal B.V. levert al het denkbare metaalconstructiewerk voor de woning- ...
Maatkracht Trappen Maatkracht Trappen 3 km Perfect bedrijf en fijn om mee te werken. Komen altijd hun afspraken na.
Maatkracht Maatkracht 3 km Perfect bedrijf en fijn om mee te werken. Komen altijd hun afspraken na.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid