facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SaleMedia

SaleMedia

Info

Webshop SaleMedia.nl

Adres: Waldorpstraat 347, 2521cj Den Haag
Telefoonnummer: +31702619111
Stad: The Hague
Route: Waldorpstraat 347
Postcode: 2521cj


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hombli Hombli 2 km Mooi bedrijf!
Glow Specialist, specialist in lichtgevende gadgets Glow Specialist, specialist in lichtgevende ... 4 km De enige (web)winkel waar alles licht geeft! Groot assortiment lichtgadgets voor je ...
Wireless Electronics Wireless Electronics 6 km New innovative consumer electronics shop - visit us for best deals!
Recensies
Ik heb Bluementhal Master 2 box bij salemedia gekocht. Box zelf beviel niet, binnen week teruggebracht naar de winkel, volgende dag geld teruggestort op de rekening. Prima service, mannen met verstand van zaken. Zeker om aan te bevelen.
Hele goede vriendelijke klantenservice, goede producten zeer zeker de moeite waard.
Er werd direct een vervangend dockingstation opgestuurd toen ik meldde dat het geleverde dockingstation mankementen vertoonde. Dockingstation met mankementen hoefde niet retour. Vervanger werkt flitsend. Top service!
Net een wat oudere iPad gekocht. Zeer snelle levering, goede verpakking en het toestel werkt naar behoren. Een tevreden klant.
Ik heb nu tot 3x feedback gegeven en het wordt niet geplaatst zeker omdat er wat kritiek in staat. Beetje jammer, omdat je daar ook antwoord op zou moeten kunnen geven. Dan zien potentiële kopers ook of er wat met kritiek wordt gedaan
Zeggen elke keer dat je terug gebeld gaat worden. Na 5 weken en 2x bellen nog niks gehoord. Dus weer terug gebeld. Toen kreeg ik te horen dat diegene er niet was en ik nog maar even moest wachten. Ondertussen zit ik al 5 weken met een kapot apparaat dat ik pas een half jaar heb.
Onlangs een Ziggo ci+ module bij dit bedrijf besteld. Bestelling was volgende dag in huis. Ik had telefonisch nog support gekregen hoe deze gebruiken. Kwaliteit, goedkoop, snel en super service. Ik ben helemaal tevreden.
Goedkoop, snel geleverd en een top service!!! Een aanrader.
Salemedia is een van de betere importeur en verkoper van mediaboxen en telefoon en computer reparatie's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid