facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salas Catering

Salas Catering

Info

Indische catering voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, begrafenissen, bedrijfsfeesten en meer. Lunch en dagmenu's voor particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

Salas Catering is een authentieke Indische cateraar. Wij verzorgen complete buffetten en traditionele Indische hapjes voor elke gelegenheid. O.a. evenementen, feesten en partijen maar ook uitvaarten kunnen wij compleet verzorgen.



"U kunt bij ons terecht voor heerlijke Indische gerechten met de smaken van vroeger. Afhalen in onze winkel of een volledig verzorgd buffet. Het kan allemaal. Ook staan wij op evenementen met onze verkoopwagen. Deze kunt u ook inhuren op locatie voor feest of partij."
Adres: Industrieweg-Oost 5 b4, 6662 NE Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622382125
Stad: Elst
Route: Industrieweg-Oost 5 b4
Postcode: 6662 NE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Roekel Catering, BBQ en Vlees Van Roekel Catering, BBQ en Vlees 253 meter Een absolute aanrader voor de echte bbq fan. Goed advies en nemen alle tijd voor de k...
Jeroen's keukenwereld Jeroen's keukenwereld 913 meter Een eerste kennismaking met Jeroens Keukenwereld die zeker een vervolg zal hebben. Je...
Thuiskok René Thuiskok René 1 km Heerlijk thuis met uw gasten genieten zonder u zorgen te maken over de boodschappen e...
Cafetaria / Lunchroom van Hulzen Cafetaria / Lunchroom van Hulzen 1 km Kom al ruim 10 jaar bij van hulze en sinds de overnamen blijf ik komen! Ik was "...
Thee van Toen Thee van Toen 2 km Geweldige buitenkeuken, zalige taarten. Echte gastvrouw die Renate.
Puur en smaakvol.eu Puur en smaakvol.eu 2 km Puur en smaakvol catering service
Het Wapen Van Elst Het Wapen Van Elst 26 km Lekkere frietjes, goeie schotels. Vreemd alleen dat wij als klanten totaal alleen wer...
Recensies
1e keer buffet voor kleine 30 personen thuis en absoluut geen spijt van. Heerlijk voldoende eten, goede service, vriendelijke mensen, . Oftewel: zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Salas bedankt!!
Salas heeft op onze bruiloft voor 95 heerlijke maaltijden gezorgd. Er wordt een halfjaar later nog steeds door onze gasten over gesproken. Het contact vooraf met Mandy verliep soepel en gemakkelijk en ze dacht mee in onze plannen. Op de dag zelf serveerden ze met z'n vieren uit, allemaal even vriendelijk. Het buffet zag er prachtig uit en het was echt verrukkelijk. We zijn echt heel erg tevreden met onze keuze om Salas te vragen voor onze bruiloft!
Heerlijk eten, echt een aanrader!
In juli voor 80 man een tasje met 3 snacks, water en sausjes laten brengen door Salas voor de crematie van mijn vader. Voor ons als Indische familie draait natuurlijk alles om eten! En dat heeft Salas écht heel goed verzorgd!! Misschien een tip: handig als de bakjes waar de snacks in worden gestopt misschien iets groter zouden zijn, want de snacks zijn écht wel groot! Ik heb nog nooit zo'n grote risolles gegeten! En lekkerrrrrr!
Perfect! Catering gehad met perfecte service en nog betere kwaliteit. Vriendelijke eigenaren die overal aan denken. Afhalen is ook mogelijk van donderdag t/m zaterdag. Aanrader!
Lekker en gelukkig weer indisch eten in de buurt
Heerlijk eten!! Een absolute aanrader
Vandaag voor het eerst afgehaald; het smaakte heerlijk, ook de vegetarische maaltijd en het was meer dan genoeg. Echt een aanrader, wij komen zeker terug!
Het is al wel een tijd geleden maar wij hadden de catering voor de familie fiets dag. We wilde ipv soep en broodjes een x wat anders met eten die dag. Het was echt super geregeld en heerlijk eten. Iedereen was vol lof!!!! En hoorde gister van mijn moeder de dag menus zijn ook heerlijk. Ze is alleen dus gemak gezond lekker ze gaat het vajer doen TOP!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid