facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salarisdesk Nederland

Salarisdesk Nederland

Info

Salarisadministratie efficiënter en goedkoper!

Geschiedenis

Salarisdesk Nederland heeft meer dan 15 jaren ervaring in het verwerken van salarissen en alles wat erbij komt kijken.

Onze opdrachtgevers zijn m.n. accountants, administratiekantoren en belastingadviseurs.

Wij zijn ervan overtuigd dat salarisadministratie meestal veel EFFICIËNTER en GOEDKOPER kan!



"Wij zijn ervan overtuigd dat salarisadministratie meestal veel efficiënter en goedkoper kan!Salarisdesk Nederland heeft meer dan 15 jaren ervaring in het verwerken van salarissen en alles wat erbij komt kijken.Onze opdrachtgevers zijn m.n. accountants, administratiekantoren en belastingadviseurs.Maak kennis met Salarisdesk Nederland"
Adres:
Telefoonnummer: 085-8769841
Stad: Susteren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notariskantoor Piek Notariskantoor Piek 768 meter Een heel fijn notaris kantoor. Heb hele goede steun gekregen en nog steeds van dit ka...
Recensies
Als stichting zijn wij dit jaar gestart bij Salarisdesk Nederland B.V. Rachèl en z'n team denken echt met je mee, de samenwerking is altijd in een hele fijne sfeer en ze leveren vakwerk! Ik kan ze van harte aanbevelen!
Zeer tevreden, snelle en juiste verwerkingen van de salarismutaties, loon - en pensioenaangiften. Mij ook geholpen met het corrigeren van oude pensioenaangiften van voor de start met Salarisdesk.
Ons administratiekantoor besteedt sinds 2020 de salarisadministraties van onze klanten uit aan Salarisdesk Nederland. Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van de door Salarisdesk geleverde diensten. De korte lijnen en de hulpvaardigheid verdient een pluim!
Een paar jaar geleden ben ik overgestapt naar Salarisdesk, omdat ik hun rapportage goed vond, hun digitale implementatie waardeerde en dat tegen concurrerende tarieven. Ook mijn klanten ën hun personeel zijn tevreden met de overzichten en met de wijze waarop mutaties worden aangeleverd en uitgevoerd. Ik kan Salarisdesk van harte aanbevelen. Administratiekantoor Gabel te Oostzaan.
Sinds een aantal jaar hebben we Salarisdesk Nederland in de arm genomen voor de loonadministratie van ons bedrijf en van de bedrijven van onze klanten. Hele fijne en adequate vlotte service en duidelijk een specialist in hun vakgebied!
Salarisdesk Nederland heeft de salarisadministratie altijd naar volle tevredenheid voor ons verzorgt. Altijd korte lijntjes en constructief meedenken waar nodig. We moeten helaas afscheid nemen omdat onze accountant de dienst overneemt. Laten we hopen dat de nieuwe partij even goed gaat bevallen.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Salarisdesk Nederland. Het werken met digitale dossiers is erg fijn. Sterk punt is dat vragen en opmerkingen goed en heel erg snel opgepakt en afgewikkeld worden.
Wat een ongekende goede service biedt Salarisdesk Nederland, kan niet anders zeggen dat ik bijzonder tevreden ben!! Echt een aanrader. Dank voor alle hulp bij het opstarten van de administratie!
Hele fijne samenwerking gehad het afgelopen jaar. Het contact liep soepel en de medewerkers zijn toegankelijk. Hele goede ervaring dus!
Salarisdesk Nederland kent een prettige informele manier van samenwerken en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid