facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salamander Roermond Gmb H

Adres: Stadsweide 60 Outlet Roermond , Roermond 6041 TD, NL
Telefoonnummer: 0475 339 616
Stad: Roermond
Route: Stadsweide 60
Huisnummer: Outlet Roermond
Postcode: 6041 TD


Recensies
Ik kocht een half jaar geleden een paar verkeerd geprijsde schoenen. Na contact met de winkel en de hoofdvestiging in Duitsland kreeg ik bericht dat ik bij mijn volgende bezoek het teveel betaalde terug zou krijgen. Pas vorige week was ik weer in de gelegenheid om naar de outlet in Roermond te gaan. Zonder enige moeite werd het bedrag aan mij uitbetaald; ik kreeg zelfs een spuitbus met leerbeschermer kado "voor de moeite die ik had moeten doen". Topservice dus.
Assortiment doet denken aan de Van Haren alleen wat duurder. Winkel wordt bijna bedolven onder senioren die ruimschoots tijd en plek innemen om eea te passen. Hierdoor weinig plek voor anderen.
Totaal ongeïnteresseerde verkoopster. Kortaf, bot en ongemotiveerd. Ideaal als je niks wil verkopen. 31/10 om 9.45.
Als je een bepaalde merk vraag kijken ze even om en zeggen ze, hebben we niet meer. Zelf gezocht en gevonden, ze zijn veel te lui om te helpen. Het personeel was onderling aan het kletsen over een armbandje.
Aardig maar niet bijzonder laag geprijsde schoenen. Wel een leuke nette sportieve uitstraling. Het is er druk en je wordt er in het Duits geholpen. Anders 4 sterren.
Wij kunnen er altijd goed slagen.
Mooi goede pasvorm en kwaliteit.
Helaas niets in grote maten. Jammer.
Goede service
Heel fijn en aardig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid