facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sakura Gardens

Sakura Gardens

Info

Tuin van Henk de Groote in Santpoort-Zuid met weelderige beplanting en bijzondere bomen en struiken. Hier is alle jaargetijden groei en bloei te beleven!

Geschiedenis

Tuin van Henk de Groote in Bloemendaal, met planten, bomen en struiken geselecteerd op bijzondere bladvorm, geur en lange bloei. De tuin is in de zomer het uitbundigst maar door de speciale aandacht voor winterbloeiers bloeien er in de winter ook altijd een aantal planten of struiken, onder andere de vele toverhazelaars en camellia cultivars, die de tuin in de winter interessant maken. In het najaar stelen struikvormige salvia's en vele dahlia's de show. De tuinen zijn geïnspireerd op tuinen van Christopher Lloyd, Mien Ruijs, Piet Oudolf en Jelena de Belder met aandach voor minder bekende maar interessante planten en bomen. Specialiteit zijn winterbloeiers en planten van Japanse oorsprong, met als grote liefde de sakura, Japanse sierkers. Deze staat symbool voor de hoop tijdens de winter dat het voorjaar weer komt in al zijn uitbundigheid.



"Tuin van Henk de Groote in Santpoort-Zuid met weelderige beplanting en bijzondere bomen en struiken. Hier is alle jaargetijden groei en bloei te beleven! Planten, bomen en struiken zijn geselecteerd op bijzondere bladvorm, geur en lange bloei. De tuin is in de nazomer het uitbundigst maar door de speciale aandacht voor winterbloeiers bloeien er in de winter ook altijd een aantal planten of struiken, onder andere de vele toverhazelaars en camellia cultivars, die de tuin in de winter interessant maken. In het najaar stelen struikvormige salvia's en dahlia's de show. De tuinen zijn geïnspireerd op tuinen van Christopher Lloyd, Mien Ruijs, Piet Oudolf en Jelena de Belder met aandacht voor minder bekende"
Adres: Schoterkerkpad 4-A24, 2082 XK Santpoort-Zuid
Telefoonnummer: 0612767507
Stad: Santpoort-Zuid
Route: Schoterkerkpad 4-A24
Postcode: 2082 XK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid