facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sako Juwelier

Sako Juwelier

Info

Word nu fan (klik bovenaan de pagina op 'Vind ik leuk') van onze facebookpagina en we houden je dagelijks op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van kettingen, armbanden, oorbellen en ringen.

Adres: Kerkstraat 58, 1141 BJ Monnickendam
Telefoonnummer: 0299-653023
Stad: Monnickendam
Route: Kerkstraat 58
Postcode: 1141 BJ



op zoek naar gerelateerd: Sako vintage, Tweedehands sieraden Amsterdam, Goudprijs Monnickendam, Juwelier Volendam, Inkoop goud Leiden, Pandjeshuis sieraden, Goud inkoop Purmerend, 2e hands ringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sieraadbestellen.nl Sieraadbestellen.nl 0 meter 2 reviews. Dat is niet veel.
Boersma Juweliers Boersma Juweliers 22 meter Verkoop en reparatie van sieraden en horloges Ontwerp en realisatie van exclusieve si...
Beads by Romy's Beads by Romy's 124 meter Voor alle leuke accessoires moet je bij ons zijn. De leukste armbandjes en kettingen ...
Sieraden en Kralen Sieraden en Kralen 391 meter Geweldig, ik had iets bedacht en Ellie heeft het voor mij gemaakt.
Recensies
Prima juwelier. Een diamantje uit mijn ring verloren; ik had de ring iets langer dan 1 jaar. Diamantje werd kosteloos vervangen. Goede service en advies.
Top service! Een van de weinige locaties waar je je goud kan verkopen tegen de op dat moment geldende koersprijs. Mensen let op, de meeste juwelierswinkels lichten je op waar je zelf bij staat. Maar Sako juweliers niet, zeker een aanrader!
Het is dat je minimaal 1 ster moet geven... Hier een horloge gebracht voor vervanging batterij. Daarbij is het beschadigd en zonder iets te zeggen aan mij terug gegeven. Terug gegaan en men zou het herstellen. Door het zogenaamde herstel is het nog erger beschadigd, maar dat blijkt aan de kwaliteit van het horloge te liggen, niet aan degene die het heeft bewerkt. Het enige wat men kan zeggen is "ja, dat heb je nu eenmaal met zo'n horloge" en "jammer voor u, maar door ons niks aan te doen". Waardeloze zaak.
Mooie collectie, leuk geholpen
Wat een prettige medewerkers bij Sako Juwelier. Duidelijk kennis van zaken en prachtige Vintage sieraden. Veel keus én kwaliteit. En echt goede en persoonlijke service. Aanrader!!
Hier een fantastisch mooi gouden medaillon gekocht. Erg fijn dat jullie deze snel, en op verzoek, discreet hebben opgestuurd. Lief ook, de persoonlijke boodschap erbij! Mijn vrouw is er héél gelukkig mee. Bedankt!
Deze juwelier kom ik al jaren en helpt je altijd bijzonder netjes. Hebben goed en aardig personeel en een uitmuntende goudsmid Wim. Ook voor speciale wensen draait Wim zijn hand niet om. Heel fijn om bij Sako zaken te doen!
Hier een Pandora armband vandaan erg mooi en goed geholpen door de jongeman in de winkel. Ook de batterij van mijn horloge laten vervangen, kon er zelfs op wachten! Ik kom hier zeker terug.
Leuke juwelier. Aardige en attente bediening en erg service gericht. Heel bijzonder assortiment aan sieraden. Nieuwe maar ook veel "vintage" in topconditie waardoor de keuze enorm is. Ik kom er graag.
Vriendelijk personeel, en heel veel variatie aan sieraden, kom hier graag weer wat leuks kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid