facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sake

Sake

Info

All You Can Eat - Sushi, Grill & Kushiyaki
Sake Delivery - in Almere Stad/Buiten/Haven/Hout/Poort

Geschiedenis

All You Can Eat: Japanese, Sushi & Grill

Sake Bezorgingsservice ook mogelijk!

Ma-Do 20% Studentenkorting op vertoon van studentenpas, reserveren verplicht o.v.v. van studentenkorting.

Maandag t/m woensdag €21,80 p.p.
Donderdag t/m zondag & feestdagen €24,80 p.p.
(m.u.v. beide kerstdagen, hiervoor gelden andere prijzen)

Adres: Brouwerstraat 15 , Almere 1315 BL, NL
Telefoonnummer: 036 530 3629
ln.eremla-ekas@ofni
Stad: Almere
Route: Brouwerstraat 15
Postcode: 1315 BL


Openingstijden

Maandag: 16:30-22:00
Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:30
Vrijdag: 16:30-22:30
Zaterdag: 16:30-22:30
Zondag: 16:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: sake alcoholpercentage, sake almere, sake kopen, sake ah, sake prijs, waar smaakt sake naar, sake gall en gall, sake warm maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kimono Kimono 247 meter Sinds lange tijd weer gegeten maar was nog steeds heerlijk. Voor ons nieuw concept me...
Ida Ida 484 meter Sushi gerechten zijn vers en worden sfeervol gepresenteerd. Nasi smaakt goed en heef...
Sapporo Sapporo 570 meter Middelmatig Chinees restaurant met Japanse gerechten en sushi, het eten is absoluut r...
Gouden Huis Gouden Huis 3 km Geweldig plek om heerlijk te eten in leuke oosters aandoende ambiance. Zelfs stijlvol...
Fuji House Fuji House 3 km Fuji house is een van de meerdere restaurants in Almere die bij elkaar horen. Helaas ...
Recensies
Matig Sushi restaurant met de ambiance van camping eetschuur, aantal stoelen per vierkante meter is erg hoog waardoor je praktisch allemaal bij elkaar aan tafel zit. Het eten is middelmatig, de sushi’s zijn redelijk, maar de salades en warme gerechten zijn onvolledig, smaakloos en niet goed bereid. De bief en kip teriyaki zijn te droog en flauw, de kip was niet gemarineerd, droog gebakken op een bedje van suikerstroop, sesam en sojasaus, zo ook de beef die door de droog gebakken knoflook een bittere smaak had. De salades ook fruitsalade missen ingrediënten die wel getoond worden. Fruit is hard onrijp en heeft een nare smaak. Personeel is niet onvriendelijk maar heb er ook geen een op vriendelijkheid kunnen betrappen. Er is geen glimlach te bekennen binnen. Pluspunt is het gebruik van de tablets met standaard en helder groot beeld, snel swipen en bestellen is mogelijk, levering aan tafel gaat redelijk vlot. De prijs past gelukkig wel bij de kwaliteit, voor dat geld mag je eigenlijk ook niet veel beter verwachten. We hebben hier jaren geleden gegeten, toen was het goed eten, dat niveau wordt in 2022 niet gehaald.
We eten hier wel vaker al jaren vaste klant, maar sinds de pandemie is het beetje achteruit gegaan. Neem aub wat meer ervaren bediening aan geen kleine kinderen daarom een ster minder. Eten is goed ze hebben een mooi terras die in de zomer open is. Bediening en gastvrouw altijd vriendelijk we zullen nog steeds hier eten en hopen dat er verbetering is volgende keer.
Wij plaatsen eigenlijk nooit een recensie...Echter... Net eten besteld. Helaas de verkeerde zending ontvangen. Kan gebeuren, hierover gebeld. Kreeg de melding dat ze de bestelling op kwamen halen. Leek ons niet heel hygiënisch, we hadden de bestelling per ongeluk opengemaakt. Ons verkeerde bestelling werd ook ergens opgehaald. Opnieuw: wij moeten er nu op vertrouwen dat een ander er goed mee is omgegaan. Een uur later kwam onze bestelling aan, ondertussen natuurlijk koud. Bezorger gaf aan dat we zijn baas maar moeten bellen, hij had ontslag genomen. Opnieuw gebeld, het warme eten zouden ze op een bon zetten voor een latere bestelling. Nalevering kon niet ivm drukte. Geld terug gevraagd van de warme zending. Helaas was de sushi ook niet best, geen soja saus meegeleverd. Een foutje maken is menselijk, kan gebeuren. Maar deze afhandeling vinden wij niet netjes. Jammer!
Wij kwamen hier geregeld eten en bestelden ook vaak via thuisbezorgd maar na gisteren ben ik bang dat dit de laatste keer is geweest! Gisteren besloten daar te gaan eten, op de website stond €26,80 p.p. Bij speciale feestdagen met een * erachter! Bij het sterretje eronder stonden een aantal feestdagen waaronder Nieuwjaarsdag! Dus dachten prima doen we, bij aankomst werd ons verteld dat het een speciale nieuwjaars arrangement is en dat we aan het eind een ijsje/toetje naar KEUZE! mochten kiezen…. Toen wij de rekening voorgeschoteld kregen moesten wij ineens €30,50 pp afrekenen ipv die €26,50… plus het ijsje wat we hadden gekozen moesten wij eerst ineens ook afrekenen want dat viel er dan net weer niet onder…. Zeg dan ook geen ijsje/toetje naar keuze!! En over die €30,50 pp ipv €26,50 pp na het laten zien van de website zei mevrouw ja dat klopt niet maar kan er niks aan doen. Voor mij zijn sake oplichters en ik zal er nooit meer komen! Ze zijn 1 vaste klant kwijt!
Hier gegeten met een grote groep collega's van werk. Het eten was prima, niet bijzonder maar wel lekker. Minder opties naar mijn idee vergeleken met andere AYCE restaurants. Wel fijn dat je via een tablet je eten kan bestellen. Service was snel. De ambience vond ik niet heel gezellig maar dit kan ook een kwestie van persoonlijke smaak zijn. Wel jammer dat de reservering werd bevestigd met een groepsarrangement inclusief drank en dat dit later niet meer geldig was.
Erg lekker eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader als je eens in de buurt bent!
Om de herfstvakantie af te sluiten met het gezin gegeten. We hebben genoten en het eten was smakelijk en zeer goed. Eten kwam verrassend snel op tafel. Bediening vriendelijk en behulpzaam. Dank voor een hele goede en gezellige avond.
Heerlijk gegeten met familie, koude soep en af en toe gerechten vergeten. Sfeer was prima en bediening was keurig voor elkaar. Voor de prijs/ kwaliteit betaal je wel in verhouding.Eten: 4/5
Goede service! Veel beter dan bij Kimono. Aardige medewerkers en eigenaresse. Kwaliteit van het eten is uitstekend! We komen zeker terug!
Lekker eten en snel. Wij waren er op zondag om 17:00 en dus niet druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid