facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sailing-Classics NL

Sailing-Classics NL

Info

Mooie zeilreizen met het beste van twee werelden! Een authentieke zeilbeleving op grote klassieke zeiljachten met de service en het comfort van een cruise.

Geschiedenis

Zeilreizen op yachting niveau aan boord van de KAIRÓS, CHRONOS en de RHEA is genieten van de flair van klassieke zeilschepen zonder gebrek aan hedendaagse luxe en comfort. De schepen van Sailing-Classics varen in de zomer in de mooiste gebieden van de Middellandse Zee, waaronder Italië (Sicilië, Eolische Eilanden en Sardinië), Malta, Corsica, Zuid-Frankrijk (Côte d'Azur, Cannes, Saint-Tropez, Monte Carlo), Kroatië, Griekenland en zuidelijk Spanje (Straat van Gibraltar). In de winter wordt er gevaren in de Caraïben, waaronder Antigua, St. Lucia, Grenadines en St. Maarten en de British Virgin Islands.

Een echte zeilervaring met opwindende excursies naar culturele bezienswaardigheden in mooie omgevingen, zwemmen en snorkelen in kalme afgelegen baaien, zonnebaden, veel plezier en ontspanning aan boord van deze klassieke schepen. Rust en privacy gegarandeerd met maximaal 18 verblijvende gasten op de Kairós, 26 gasten op de Chronos en 28 gasten op de Rhea, inclusief een professionele bemanning bestaande uit een schipper, kok, hostessen, bootsman en een electricien.

Kortom, aan boord heerst een ongedwongen sfeer. Indien u dat zelf wilt kunt u meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren en aan het roer staan.

Als u van actief zeilen houdt - de KAIRÓS, CHRONOS en de RHEA zullen zich als passagiersschip aansluiten bij klassieke zeilregatta’s zoals Les Voiles de Saint-Tropez of de Heineken Regatta in St. Maarten. Dit zal u de unieke mogelijkheid geven om als toeschouwer op de eerste rij de manoeuvres van de deelnemers te aanschouwen. Of ga mee gedurende een transfer van het ene vaargebied naar het andere of de gedenkwaardige oversteek van de Atlantische Oceaan in de herfst. De KAIRÓS en de CHRONOS varen dan van de Canarische Eilanden naar het Caribisch gebied en vice versa in het voorjaar...

Adres: La Bonne Aventure 2, 6041 MC Roermond
Telefoonnummer: +31 (0)6 15090501
Stad: Roermond
Route: La Bonne Aventure 2
Postcode: 6041 MC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marie-Therese Kleuskens Travel Counsellor Roermond Marie-Therese Kleuskens Travel Counsellor Ro... 1 km Was super geregeld onze vacantie op Curaçao,door Marie Thérèse. Volgende vacantie ,wo...
Bike-Dreams Bike-Dreams 2 km Samen met Poetin wezen cruisen die vond het top die ging helemaal knettah Nee gewoon ...
Reisburo Düsseldorf direct Reisburo Düsseldorf direct 3 km Reisburo Düsseldorf direct
TomsTravel TomsTravel 6 km We hadden een reis geboekt naar Torremolinos via TomsTravel. Alles werd voor ons gere...
Recensies
Vertaald door Google Al drie keer op pad geweest met zeilende klassiekers en momenteel de 4e reis aan het plannen. We begonnen met 4 personen, de volgende reis zijn we met 14. Als je er eenmaal bent geweest, ben je verslaafd. De organisatie is erg goed. Papa eten uitstekend. Origineel Waren bereits drei Mal mit sailing classics und unterwegs und planen gerade die 4. Reise. Angefangen haben wir mit 4 Persoben, bei der nächsten Reise sind wir schon 14. Wer einmal dabei war wird süchtig. Die Organisation ist sehr gut. Dad Essen ausgezeichnet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid