facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sail Phoenix

Sail Phoenix

Info

De Phoenix is een kalme zeiler, geschikt voor families, vrienden en schoolklassen. Beleef een dag, weekend of een week op de Phoenix.



"Ontdek de wereld vanaf het IJsselmeer"
Adres: Nijverheidslaan 1D, 1384 LE Weesp
Telefoonnummer: 0294-271561
Stad: Weesp
Route: Nijverheidslaan 1D
Postcode: 1384 LE


Recensies
We hebben vandaag genoten van een prachtige zeiltocht met de Sanne Sofia. Helaas konden we niet aanleggen bij Pampus van wege de harde wind. Veiligheid voor alles met dank aan de vakkundige bemanning en uitstekende catering aan boord.
We waren in Fécamp, Frankrijk op de Hydrograaf! Een boot uit 1910 waar Koningin Emma, Wilhemina en Juliana gevaren en gelogeerd hebben. Een fantastisch schip in haar oude luister gerenoveerd !
Boot ging niet vanwege de harde wind. Op zich is dat niet erg. Maar alle mensen die mee gingen hebben geen bericht gekregen dat de toch niet door ging. Iedereen is dus voor niks naar Muiden gereden.
We hebben afgelopen week een onvergetelijk zeiltochtje gemaakt met De Phoenix op het Markermeer! Marja is een topper ;
Geweldige tocht, rondje Weesp, Diemen, Amsterdam via Oranje sluis en langs Pampus door Muiden over de Vecht weer naar Weesp met de salonboot De Lely. Aanrader!
Vertaald door Google Geweldige ervaring! Super lieve crew, heerlijk weer en veel gezelligheid. : Origineel Tolles Erlebnis! Super liebe Besatzung, mega Wetter und viel Spaß. :
Vertaald door Google Goed Origineel Bra
Vertaald door Google Echt aanbevelen Origineel Truly recommend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid