facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saigon Caphe Amstelveen

Saigon Caphe Amstelveen

Info

Cafe-restaurant-lounge met Vietnamese keuken en diverse multi functionele ruimtes.

Adres: Stadsplein 12, Amstelveen



"Bij Saigon Caphé draait het allemaal om de Phở, uitgesproken als 'fuh'. De platte rijstnoedels in de rijke, huisgemaakte bouillon wordt geserveerd met verschillende toppings en verse kruiden. Bij het proeven van onze Phở waan je jezelf in de drukke straten van Saigon in Vietnam. Op de kaart zijn er verschillende Vietnamese gerechten te vinden zoals bijvoorbeeld de bekende Salad Rolls.Dit is de eerste vestiging in Amstelveen, de andere twee Saigon Caphé's zijn gevestigd in Amsterdam."
Adres: Stadsplein 12, 1181ZM Amstelveen
Telefoonnummer: +31208950368
Stad: Amstelveen
Route: Stadsplein 12
Postcode: 1181ZM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:30
Dinsdag: 12:00 - 22:30
Woensdag: 12:00 - 22:30
Donderdag: 12:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: saigon caphe amstelveen menu, saigon caphe amstelveen tripadvisor, saigon caphe amstelveen stadsplein amstelveen, saigon caphe gelderlandplein amsterdam, saigon caphe amstelveen reserveren, saigon cafe amstelveen stadshart, saigon caphe amstelveen reviews, saigon caphe stadshart
Recensies
Afhalen zou ik aanraden. Bestellingen komen in enorm kleine bakjes en hoeveelheden. De geroosterde eend besteld wat geserveerd wordt met rijst van €18. Uiteindelijk bestond de eend uit 8 stukjes, waarvan er meer paksoi was dan eend. Paksoi had ook totaal geen smaak en er was ook geen sausje overheen gedaan. Uiteindelijk rijst met droge eend en paksoi voor €18 betaald. Komt erop neer dat je ong. €2 per schijfje eend betaald. Heb er zelf maar wat patat met snacks erbij gemaakt. Bakje kon echt veeel meer gevuld worden voor de prijs die je betaalt..
Altijd goed eten hier. Vooral de service is superEten: 5/5
Bedrijfsnaam: Saigon Caphé Amstelveen Stadshart Locatie: Amstelveen Stadshart Soort: Restaurant Viet Parkeren: Beschikbaar Toiletten: Beschikbaar, schoon Netheid 1/10: 8 Bereikbaarheid auto: Zeer gemakkelijk Bereikbaarheid OV: Zeer gemakkelijk Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Klantvriendelijkheid 1/10: 10 Review: Heerlijk gegeten, personeel waren erg behulpzaam ondanks wij boven zaten. We werden goed geholpen, werd netjes aan tafel gebracht, vroeg gelijk of wij iets wouden drinken en het eten werd lekker snel geserveerd. Bediening was zeer gastvrij, vlot en vriendelijk. Werd netjes geadviseerd hoe je je eten kon combineren. De wc voor de vrouwen liep echter door doorspoelen, maar daar kom je niet voor, toch? PER-FECT!
WOW super lekker gegeten. Keuken is een combinatie van meerdere Aziatische keukens maar super vers en heerlijk authentiek. Ontzettend vriendelijk en attent personeel. We komen hier zeker weer.
Het eten was heerlijk, maar de bediening was helaas onder de maat. De toegewezen was tafel was afgeruimd, maar niet afgenomen en ook het bestek ontbrak. De Pho werd geserveerd en daar zaten we dan met een kom soep en verder niets. Na een tijdje gewacht te hebben, maar opgestaan en gaan vragen om bestek, daarna moesten we vragen om servetten. we hebben ook moeten vragen naar de schaal met de kruiden voor de soep deze ontbrak namelijk ook. Verder werd de tafel bij het opdienen van de volgende gerechten ook niet helemaal afgeruimd. We zijn vaker geweest bij Saigon Caphé, maar deze keer viel het helaas erg tegen.
Gisterenavond hier gegeten, erg slechte service, ten eerste wordt er erg slecht opgelet of je nog een drankje wil bestellen, ten tweede is het, in ieder geval op de eerste verdieping, vanwege de luchtbehandeling erg koud, ten derde waren ze onze hoofdgerechten vergeten te brengen dus stonden deze ruim een half uur koud te worden in de gerechtenlift, waarna ze besloten om deze in een oven op te warmen waardoor het bovenste gedeelte van het eten uitgedroogd en heet was en het onderste gedeelte koud! ipv het gerecht opnieuw te maken, en als klap op de vuurpijl stond er een gerecht op de bon die wij niet besteld hadden.
Leuk restaurantje met een leuke ambiance. Het eten was ook prima. Wel jammer dat het personeel niet langskomt om te vragen of alles naar wens is en te vragen of wij eventueel nog iets willen drinken. Wij moesten zelf naar de bar staren totdat het personeel door had dat wij iets van ze verlangden. Ook had ik aangegeven geen tauge te mogen, waarop in het voorgerecht toch tauge zat. Gelukkig had ik het voorgerecht nog niet opgegeten, doordat we aan het wachten waren totdat het andere voorgerecht zou komen. Dit duurde ongeveer 10 minuten. Toen besefte het personeel zelf pas dat ze tauge in het gerecht hadden gedaan en kwamen het omruilen.
Getrakteerd door m'n mooie en lieve dochter Sam en kleindochter Emilyn, we hebben heerlijk gegeten en gedronken.Eten: 5/5
Een modern ingericht Vietnamees restaurant. Eten is prima. Drankenkaart ook Oké. Jammer dat de echte Vietnamese koffie wel op de kaart stond, maar niet beschikbaar was. Niet goedkoop, maar prijs en kwaliteit zijn in verhouding.Eten: 5/5
Wat heb ik hier heerlijk gegeten! En wat een verse ingredienten Vorden hier gebruikt. Snelle bediening en correct. Prijs kwaliteit in orde. Toiletten waren schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid