facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sagro

Sagro
"Onze bouwmarkt vind je aan de Heinkenszandseweg 22 te 's-Heerenhoek. Ons team van vaste medewerkers staat garant voor een professioneel advies op maat. Ook bieden wij een klantgerichte service. Wij zijn gespecialiseerd in alle materialen die u nodig heeft tijdens het bouwen of opknappen van uw huis of tuin. Zowel particulieren als vakmensen weten onze bouwmarkt te vinden!Vakmanschap begint met goed advies!"
Adres: Heinkenszandseweg 22, 's-Heerenhoek
Telefoonnummer: +31 113 351 710
Stad: 's-Heerenhoek
Route: Heinkenszandseweg 22


Recensies
Ruim assortiment en wat niet op voorraad is kunnen ze vaak bestellen. Daarnaast vriendelijk en zeer kundig personeel. Fijne bouwmarkt om in de buurt te hebben.
Het is een afgifte punt voor pakketjes Dáárdoor je ik het bedrijf!
Prima bouwmarkt Hier krijg je nog goed advies. Daar kan Gamma en Praxis nog wat van leren. En de prijzen zijn gelijk of soms nog voordeliger.
Deze bouwmarkt heeft betrouwbare en op service gerichte medewerkers. Voor alles hebben ze wel een oplossing. Verf, hout of onderdelen, 't is allemaal te verkrijgen. Wat ze hebben wordt besteld, en is 't binnen dan volgt een telefoontje. Van harte aanbevolen.
Product kennis waar een standaard bouwmarkt jaloers op moet zijn. Geen schoolverlaters die moeten kiezen tussen vakkenvullers supermarkt of bouwmarkt
Hulpvaardige en vakkundige medewerkers en een uitgebreid assortiment. Goede kwaliteit materialen en artikelen voor een goede prijs.
Wat ik nodig had was niet in hun assortiment
Top service.. even per mail bestellen en afhalen.
Perfecte en deskundige advies altijd! Top winkel voor deze buurt.
Vriendelijke mensen die met je mee denken. En waar je ook leuke prijsafspraken mee kunt maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid