facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saffier Juweliers

Saffier Juweliers

Info

Zeer ruime keuze uit een exclusief en gevarieerd assortiment horloges en juwelen.

Geschiedenis

Zeer ruime keuze uit een exclusief en gevarieerd assortiment horloges en juwelen.



"Bij Saffier Juweliers bent u aan het juiste adres voor moderne en exclusieve horloges van o.a. de merken Armin Strom, Cartier, Meistersinger, Breitling en Omega. Naast horloges bieden wij ook een ruim aanbod met prachtige sieraden van merken zoals Omega NANIS en Fope. Bekijk het aanbod online of kom langs bij Saffier Juweliers in Rijssen.Bij Saffier Juweliers staat de klant al 35 jaar centraal. Iedere klant is anders en iedere klant heeft andere wensen. Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over de collecties en luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Saffier Juweliers beschikt bovendien over een gediplomeerde diamantair en wij zijn experts op het gebied van parels en edelstenen."
Adres: Haarstraat 11, 7462AK Rijssen
Telefoonnummer: 0548-519333
Stad: Rijssen
Route: Haarstraat 11
Postcode: 7462AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Overijssel, Mucci Rijssen openingstijden, Oorbellen Rijssen, Bomedo Rijssen openingstijden, Smartwatch Rijssen, Saffier Rijssen openingstijden, Juwelier Pre-owned, Saffier pre owned
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mucci Jewels and Watches Mucci Jewels and Watches 52 meter Fijne winkel met zeer persoonlijke service. En mooie producten
Moda Trends Moda Trends 150 meter Al meerdere keren goed geholpen zowel door meneer als mevrouw. Hartelijk, echt meeden...
Bomedo Bomedo 157 meter Mooi spul te koop en vriendelijke geholpen ook al was het er erg op zaterdag middag.
Juwelier Asbroek Juwelier Asbroek 173 meter Super winkel om te winkelen, EN keus genoeg.
Make Your Day Make Your Day 1 km Vertaald door Google Superservice! Origineel Super service!
Recensies
Wat alleen passen en kopen zou worden veranderde in een geweldige middag! Nadat wij onze keuze bepaald hadden werden wij door team Saffier uit eten genomen voor een geweldige lunch. Wat een verrassing! Onze aankopen werden een geweldige beleving en ervaring. Bedankt Heleen en Murat, en het overige team Saffier Juwelier!
Een top bedrijf, waar ik een prachtig horloge heb gekocht en zeer goed geholpen ben door Murat. We komen zeker terug!
Wat een fijn adres, hier is men nog oprecht blij met iedere klant die de winkel bezoekt. Zeer tevreden met mijn aankoop.
Mooie zaak en uiterst vriendelijk geholpen. Naar huis met een super mooi horloge voor mijn vrouw. En als attentie een lekkere fles wijn meegekregen. Top.
Mooie winkel en interieur, uitgebreid assortiment. Je voelt je daar direct welkom. Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen. Bood uitgebreid alle prijsklassen aan. Top service.
Samen met mijn vriend voor het eerst naar Saffier in Rijssen geweest. Moet zeggen dat het een onvergetelijke ervaring is geweest. Een afspraak om 11.30 uur en om 17.00 uur weer vertrekken kan gewoon bij Saffier. Tussentijds getrakteerd op een lunch bij de Markies in Rijssen. Uiteindelijk zeer tevreden met onze aankopen vertrokken. Mhurat en Heleen, bedankt!!
Een mooi horloge gekocht, maar dat niet alleen - de ontvangst, de ontmoeting, het gesprek in de sfeervolle juweliersruimte met een deskundige vakvrouw was heel bijzonder. Echt een belevenis.
Mooi familiebedrijf waar de klant centraal staat. Groot assortiment, professioneel advies en vooral leuke en gezellige mensen. Zou dit zeker aanbevelen.
Zeer vriendelijk en professionele juwelier. Je wordt hier super geholpen om de juiste keuze te maken. Alle tijd voor de klant en veel kennis van de bijzondere collectie.
Wat een zeer vriendelijk en correct personeel bij de deze zaak. Een zeer goede service. Wij gaan er met veel plezier heen, ze hebben zeer mooie items. Henri en Jolanda Zomer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid