facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Safezone

Safezone

Info

SAFEZONE biedt Krav Maga aan voor kinderen, tieners en volwassenen. De lessen worden gegeven door een IKMF gecertificeerd instructeur.

Geschiedenis

Safezone biedt weerbaarheidstraining aan voor kinderen en volwassenen, man en vrouw.



"SafeZone biedt‍ Krav Maga aan volwassenen 16 jaar en ouder‍ Krav Maga kinderen & tieners 9-16 jaar‍ Krav Maga minder validen/ lichamelijk beperkt.Aangesloten bij de Internationale Krav Maga Federation IKMF"
Adres:
Stad: Otterlo



op zoek naar gerelateerd: Krav Maga Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tennisvereniging Otterlo Tennisvereniging Otterlo 475 meter het onverharde pad naar de 3 verlichte banen brengt je al in vakantie sferen. met de ...
Recensies
Wij hebben als groep vrouwelijke masterstudenten van de WUR een Stay Away workshop gevolgd bij Safe Zone en dit is goed bevallen! Instructeurs zijn erg vriendelijk en enthousiast, geven praktische tips en er is veel ruimte om te oefenen met verschillende scenarios.
Heel goede krav maga sportschool. Prima qua organisatie en structuur. Instructeurs zijn didactisch heel sterk. Kwaliteit van de lessen is uitstekend.  Bovendien heel fijne en prettige sfeer tijdens de lessen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid