facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Safetyschool

Safetyschool

Info

Kortdurende intensieve veiligheidsopleidingen
Daar zijn we goed in... EHBO of BHV in een halve dag in combinatie met e-learning



"EHBO- en BHV cursussen binnen een dag!"
Adres: Oeverlandenweg 2a, 7944 HZ Meppel
Telefoonnummer: 088 112 5454
Stad: Meppel
Route: Oeverlandenweg 2a
Postcode: 7944 HZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Incompany BHV training
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EHBO Excellent EHBO Excellent 22 km evenementen ondersteuning, EHBO hulpverlening, EHBO opleidingen, Thuiscursus reanimat...
Recensies
Perfecte en zeer doelgerichte EHBO-cursus. Geen overbodige stof waar je toch weinig aan hebt, geen overvloed aan medische informatie die alleen maar tijd kosten, maar echte straight de info en handelingen waar het om moet gaan. EERSTE hulp. Plezierige en zeer kundige instructeurs. Na de cursus ben je weer up-to-date. Volgend jaar weer!
Zeer goede opleiding, docent heeft veel kennis en kan het goed doorgeven. Zeer tevreden !!
Ik heb een fijne, heldere, leuke, goede en informatieve cursus gekregen. De trainer was top en deed het leuk waardoor je uiteraard geïnteresseerd blijft. Er waren genoeg momenten voor eigen casussen om te bespreken.. al en met al een hele fijne cursus gehad!!
De Docent Arnoud was erg deskundig vanuit zijn militaire achtergrond. Ook gaf hij op een rustige manier les en wist de stof goed over te brengen.
Fijne opleider, goed materiaal en lesstof op maat aangeboden. Heel tevreden!
Online de theorie doornemen op je eigen tempo, duidelijke filmpjes en uitleg. Oefentoetsen steeds opnieuw te gebruiken. Praktijk ochtend, goede persoonlijke begeleiding. Veel praktijkvoorbeelden.
Kundige docent Arnout met gevoel voor vertaling naar praktijk. Lesstof kan nog wat puntjes op de i gebruiken maar verder goed.
De instructeur was zowel vriendelijk als erg bekwaam. De cursus is ontzettend waardevol en van cruciaal belang voor een ieder die verantwoordelijkheid draagt over anderen.
Prima opleidingsinstituut, gaat in op praktijkvragen.
Goede cursus met alle info, die je nodig hebt. Kleine groep, oefenen op elkaar, veel mogelijkheid tot vragen stellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid