facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Safetyboat

Safetyboat

Info

Safetyboat zorgt voor veiligheid op en rond het water bij evenementen, havens of werkzaamheden. Met EHBO'ers, waterredders, beveiligers of brandwachten.

Geschiedenis

Safetyboat is gespecialiseerd in dienstverlening op het water in het kader van veiligheid en ondersteuning. Met onze snelle RIB-boten zijn beveiligers, brandwachten en EHBO'ers snel inzetbaar tijdens evenementen, in havens of bij werkzaamheden. Uiteraard kunnen onze RIB's ook voor alle andere denkbare taken worden ingezet.



"Safetyboat zorgt voor veiligheid op en rond het water. Dit doen wij onder andere met de inzet van met reddingsboten, rescue teams, hulpverleners, schippers, werkboten, vaartrainingen en scheepvaartbegeleiding. De zorg voor mens en omgeving is hierbij het uitgangspunt. Veilige en innovatieve toepassingen is wat ons kenmerkt."
Adres: Noordeinde 124B, 3341LW Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0787878234
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Noordeinde 124B
Postcode: 3341LW



op zoek naar gerelateerd: Scheepvaartbegeleiding, Reddingsboot huren, Aluminium werkboot, Verhuur RIB boten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EHBO vereniging Hendrik-Ido-Ambacht EHBO vereniging Hendrik-Ido-Ambacht 1 km EHBO vereniging Hendrik-Ido-Ambacht - afdeling van de KNV EHBO.
Team Evenementen Drechtsteden Team Evenementen Drechtsteden 8 km Alles voor uw evenement. Wij kunnen zorgen voor verkeersregelaars, eerste hulpverlene...
Recensies
Tijdens ons evenement "PK's voor Kids op het water" ondersteund safetyboat PK's vanaf de eerste editie, de samenwerking is zeer prettig en professioneel. Zonder hun bijdrage en ondersteuning zou ons evenement niet kunnen plaats vinden. Ze voorzien de organisatie in de voorbereiding van de benodigde ondersteuning op het gebeid van veiligheid zodat dit geen problemen geeft op de dag zelf.
Safetyboat.nl is een goed en flexibel bedrijf ter ondersteuning van werkzaamheden op en rond het water. Door mee te denken wordt opdrachtgever ontzorgt en kunnen de werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier worden uitgevoerd.
Top bedrijf met veel kennis.
Van alle markten thuis, vakmensen en denken altijd met je mee. Topbedrijf!
Uitstekende service, flexibele en coöperatieve benadering. Boten van zeer goede kwaliteit. Een zeer betrouwbare partner voor mijn operaties op zee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid