facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Safe2Drive

Safe2Drive

Info

Safe2Drive is een nieuwe ambitieuze organisatie die u graag met veel plezier thuisbrengt doormiddel van te chaufferen in uw eigen auto. Tevens zijn wij ook sterk in Valet Parking & Koeriersdiensten.



"Wanneer u een chauffeur bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat u veilig op de juiste locatie terecht komt. U kunt vervolgens ongestoord gaan genieten van een feestje of evenement, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de terugreis. Ook voor zakelijke afspraken staan we voor u klaar. We rijden u er naar toe en/of halen u op, zodat u in de auto nog even rustig kunt doorwerken."
Adres:
Telefoonnummer: 085-3001200
Stad: Klaaswaal



op zoek naar gerelateerd: Taxi brengt auto thuis, Thuisbrengservice, Thuisbrengservice eigen auto, Privé chauffeur met eigen auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Int Transportbedrijf Kees van Herk BV Int Transportbedrijf Kees van Herk BV 2 km Fantastisch bedrijf!!
Recensies
Helaas zijn wij met 7 mensen afgelopen zaterdagnacht letterlijk in de kou laten staan door Safe2Drive. Ik had afgesproken dat wij opgehaald zouden worden om 01.00, maar de taxi is niet komen opdagen. Ze hadden zich vergist in de datum: de rit stond een maand later gepland. Niet betrouwbaar dus.
Prima service en hele aardige personeel ga zo door!!!Service: Limousines
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid