facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Safari's op maat

Safari's op maat

Info

Vind onze pagina Leuk & Deel ons met je vrienden: Zo geef je je muur meer kleur met prachtige foto's en leuke updates van Safari's Op Maat!

Geschiedenis

Vind onze pagina Leuk & Deel ons met je vrienden: Zo geef je je muur meer kleur met prachtige foto's en leuke updates van Safari's Op Maat!



"Safari’s Op Maat is een touroperator gelegen in St Lucia, Zuid-Afrika. Wij bieden geweldige reizen op maat aan naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique en Mauritius. Naar aanleiding van uw wensen en behoeften maken wij de reis van uw dromen, dit kan een zelfstandige reis of een volledig gegidste reis zijn. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken met een van onze ervaren medewerkers."
Adres: Julianastraat 9, 5491 JZ Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0402310102
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Julianastraat 9
Postcode: 5491 JZ



op zoek naar gerelateerd: Safari's op Maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Hoof Reizen Van Hoof Reizen 672 meter Hoop spoedig weer van jullie diensten gebruik te kunnen maken!
VakantieXperts VakantieXperts 1 km Hier kun je een goede reis boeken, ze geven heel veel advies. En ze regelen alles. Vl...
Travel Counsellor Chantal Merkx - de Wit Travel Counsellor Chantal Merkx - de Wit 3 km "Reisburo Sint-OedenrodeZelfstandig reisagent"
Recensies
Geweldige organisatie!! Alle wensen worden in een geweldige reis samengevoegd. Goede communicatie, laagdrempelig en duidelijk. We hebben genoten van alles wat we hebben mogen zien en doen. In onze 3,5 week in Zuid-Afrika hebben we 11 safari’s gehad, daarnaast nog 4 safari’s tijdens een wandeltrail. Safari’s kun je nooit genoeg hebben. Geweldig!
Het is zoals de naam zegt, je safari vakantie wordt op maat voor je samengesteld en geregeld op een manier en voor een prijs waar je het zelf niet voor kan doen. Terplekke wordt je ook ontzorgd door het in bruikleen krijgen van een telefoon op het lokale netwerk. Scheelt je weer veel geld aan data plus dat de juiste navigatie app al is geïnstalleerd. De uitgezochte locaties vonden we stuk voor stuk de moeite waard en zouden niet veel anders doen als we het weer zouden boeken. Het reisboek dat voor de reis wordt samengesteld is ideaal voor tijdens de reis, wat kan je waar verwachten, wat is de beste route en welke andere bijzonderheden zijn er te merken over je verblijf of route. Het is lastig een paar hoogtepunten uit onze 17 daagse trip te kiezen, maar ons verblijf in Makongo Hills en in Tembe Elephant Park behoren hier zeker toe. De professionele gidsen en de persoonlijke aandacht die hen geven hebben echt een meerwaarde. En daarin zie je ook de kracht van Safari's op maat, elke locatie, elke excursie is persoonlijk gekeurd, tot aan de kwaliteit van de gidsen aan toe.
Wat hebben wij genoten van onze reis door Zuid-Afrika. Op de vakantie beurs van 2020 hebben we gesproken me Geert van Safari’s Opmaat. Na regelmatig overleg is er een reis uit ontstaan van 4 weken met het hele gezin. De big 5 stond op de verlanglijst…. Het duurde niet lang voordat we deze hadden gespot Alles is door Safari’s Opmaat perfect geregeld . Je reist zelf door het land maar met het boek in je handen , die op maat is gemaakt, gaat het reizen vanzelf en hoef je nergens over na te denken
Na 2 jaar wachten ivm corona hebben we begin oktober 2022 eindelijk onze rondreis naar Zuid-Afrika mogen maken. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt, werd onze reis samengesteld. We hadden gekozen voor the Elephant Coast. Voor vertrek hadden we veel informatie gekregen over onze reis en vragen kon je altijd stellen via de app of mail. Niets was te veel. Van de eerste tot de laatste minuut was alles tot in de puntjes geregeld. Met onze Xtrail 4x4 konden we op een luxe en relaxte manier reizen over wegen die niet altijd vergelijkbaar zijn met die in Nederland. Het was even wennen om links te rijden, maar dat ging snel. We hebben verschillende gamedrives gemaakt, waarbij we veel dieren zijn tegengekomen, waaronder leeuwen, giraffen, olifanten, struisvogels, veel vogels, te veel om allemaal op te noemen. Een boottocht met nijlpaarden en krokodillen. Een walvistocht, vertrekkend vanaf het strand, dat alleen al was een spannende, ruige en vooral natte ervaring om door de branding heen te komen, eenmaal over de branding hadden we het geluk om springende walvissen te zien. Een wandeling door het vijgenbos met een gids en snorkelen in de prachtige baai van Kosi Bay. Elke dag was genieten en konden we bijkomen van alle indrukken in diverse luxe lodges en knusse tenten waar de impala's, nyala's en wrattenzwijnen rond je accommodatie lopen. Alles, echt alles was perfect geregeld door Safari's op maat. Er ontbrak niets en als er iets was stond het team voor je klaar en werd het direct voor je geregeld. Kortom, ben je op zoek naar jouw droomreis naar Zuid-Afrika? Dan raden we safari's op maat zeker aan. We gaan nu beginnen met het sorteren van de ongeveer 6999 foto's die we hebben gemaakt Deze reis was echt ONVERGETELIJK! Safari's op maat... BEDANKT!! en in het bijzonder Angela en Geert. Ruud en Marion uit Limburg
We hebben de meest fantastische reis gehad in Zuid-Afrika! Prachtige locaties, veel wisselende natuur, indrukwekkende dieren, heerlijk vertoeven en ontzettend veel leuke mensen mogen ontmoeten. Safari’s op maat luistert goed naar je wensen, zijn zeer persoonlijk en betrokken en denken overal over mee. Via je persoonlijke reis app kan je met veel voorpret je reis tot in de kleine details bekijken en weet je precies wat je te wachten staat. Ook onderweg, zo staan alle coördinaten in de app en kan je gemakkelijk naar de volgende bestemming rijden via de gps op de telefoon die je bij aankomst in ontvangst neemt. Wij gaan zeker snel nog een keer boeken en raden iedereen aan om hun reis naar Zuid-Afrika via safari’s op maat te boeken!
We zijn net terug van bijna 4 weken Zuid Afrika met Safari's op Maat: een fantastische reis voor het hele gezin! De hele reis was tot in de puntjes verzorgd door Safari's op Maat: alle accomodaties waren geweldig, de excursies goed geregeld en de opbouw van de reis zeer goed doordacht. Voor het boeken al voor Covid zeer goed en deskundig begeleid bij het samenstellen van de reis, voorafgaand kregen we een uitgebreid boekwerk waar onze hele reis in stond beschreven samen met nuttige tips voor de reis, maar ook leuke tips voor bijvoorbeeld restaurants en extra activiteiten. Tijdens de reis waren we volledig ontzorgd. Er was regelmatig contact, excursies werden extra bevestigd en er werd meegedacht bij verschuiven van excursies voor de beste weersomstandigheden. Mochten we nog een keer naar Zuid Afrika gaan, boeken we zeker weer bij Safari's op Maat!
Afgelopen april hebben we voor de vierde keer via Safari's op Maat een reis gemaakt naar Zuid-Afrika. We wilden heel graag wat nieuwe reservaten en accommodaties bezoeken en hierin heeft Safari's op Maat ons goed geholpen. De aanbevolen reservaten waren prachtig! We hebben ongelofelijk genoten van de reis en hopen in de toekomst weer een ander gebied te bezoeken. Ook dan weten we Safari's op Maat weer te vinden!
Net terug van een geweldige reis door Zuid-Afrika via Safari’s op maat waar we, door covid 2 jaar op hebben moeten wachten, maar die zeer de moeite waard was. Een die aan alle vooraf besproken wensen heeft voldaan en ons door een fantastische omgeving langs mooie en gastvrije lodges heeft gebracht. Uiteraard hebben we ook de nodige dieren gezien tijdens de safari drives die we hebben gedaan. We hebben de reis afgesloten door ontspannen de panoramaroute te rijden. Kortom een droomreis om nooit te vergeten.
Maart 2022 Geweldige reis gemaakt. Wisten niet dat Zuid-Afrika zo mooi was. De natuur is overweldigend. Onze wensen kenbaar gemaakt en door Safari's laten verzorgen. De route iets aangepast op advies van Geert en Angela. Hun ervaringen en kennis van het land is zeer groot. De reis wordt ook heel persoonlijk gemaakt door het fotoboek wat voorafgaand aan de reis thuis gestuurd wordt. Alle informatie is hierin te vinden en tevens een mooie herinnering. De telefoon die je bij aankomst krijgt is super. De coördinaten zoals in het boek omschreven met de bijbehorende reistijd werkt super. Wij hebben in ieder geval een geweldige reis gemaakt en raden Safari's ook zeker aan
Ontzettend mooie reis gehad door Zuid Afrika, super geregeld door Safari's op maat. Voor ons was dit de best georganiseerde reis die wij hebben beleefd. Overal is goed over na gedacht: aan de hand van een reisboek met daarin beschrijvingen kun je zelf de reis goed maken. Heel veel dieren van dichtbij kunnen bekijken tijdens de game drives. Ook voor mensen met allergieën wordt erg goed gezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid