facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saes Groenten en Bloemen

Saes Groenten en Bloemen

Info

Saes Groenten en Bloemen is een allround bedrijf voor huis tuin en keuken. Groencentrum, Bloemisterij, Kwekerij, Diepvriesspeciaalzaak, Traiteur en AGF

Geschiedenis

Al 18 jaar uw versboetiek bij uitstek.

AGF SPECIAALZAAK:
Aardappelen (A), Groenten (G) en Fruit (F) we zouden ze eigenlijk iedere dag moeten eten. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren in onze zeer ruime keus aan AGF.

TRAITEUR:
Even geen tijd of zin om te koken. Dan hebben wij DE oplossing voor u. Kant en Klare maaltijdcomponenten : geheel met verse ingrediënten bereid, waardoor de kwaliteit gewaarborgd en de smaak uniek is.

BLOEMISTERIJ:
In onze bloemenafdeling hebben wij een zeer groot assortiment aan verse snijbloemen. Elke dag staan er minimaal 100 bloemstukken of boeketten op voorraad. Even snel een bloemetje kopen is dus geen probleem

GROENCENTRUM:
Van kamerplant tot tuinplant. Van plantgoed voor uw moestuin tot EIGEN TEELT viooltjes, primula's en perkplanten. Van bemesting tot decoratie : U vind het allemaal op onze groenafdeling.

Loop eens binnen en laat u verrassen.

Adres: Maaseikerweg 162, 6006 AD Weert
Telefoonnummer: +31 (0)495 537404
Stad: Weert
Route: Maaseikerweg 162
Postcode: 6006 AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Saes weert webshop, Saes Weert vacatures, Saes Weert salades, Saes Weert Maaltijden, Saes Weert kerst, Saes Maaltijden, Topbloemen Weert, Saes Broodjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenshop 't Station Weert Bloemenshop 't Station Weert 2 km Veel keuze maar slechte kwaliteit. Dure bos gekocht en na 3 dagen kan ik al de helft ...
Bloematelier Huygen Bloematelier Huygen 2 km Al jaren maak ik met veel liefde en plezier bloemstukken voor bruiloften en begrafeni...
Intratuin Weert Intratuin Weert 2 km Ik kocht vandaag twee bossen bloemen. Met de afdeling verse bloemen gebeld . Ik werd ...
Recensies
Heel veel keuze in mooie planten en super goed advies van het personeel hoe je je planten goed kan verzorgen ed. Zeker naar toe gaan hebben een goede kwaliteit en prijs verhouding.
Ontbijt service moeten ze nog in groeien Bestelling tijdig geplaatst, bevestiging ontvangen dat ze komen op de bestelde tijd en dag...en dan vergeten ze je maar alsnog wel een super lekker ontbijt.
Heerlijk eten ! Goede bloemen en planten. Nette bediening
Saes is voor ons niet naast de deur maar we komen hier de laatste tijd regelmatig om blikjes frisdrank te kopen! Ze hebben veel keuze en de prijs hebben we zelden ergens anders lager gezien.
Fijne winkel, in die zijn 5 sterren. Maar ben gewaarschuwd voor de verse lasagne. Daar zit zo ontzettend veel suiker in, dat het ronduit vies is. Voor deze prijs mag dat niet. Gegeten op 18-6-2021. Hopelijk is de kok uitgeschoten met de suiker en betreft het een foutje. Zonde, want voor het oog ziet het er lekker uit.
Anderhalve week geleden voor mijn verjaardag bloemen, bij jullie gekocht, gekregen. En elke dag zien ze er nog mooier uit als de dag ervoor. Doordat nog steeds meer bloemen uitkomen.
Ambachtelijke koude schotel van Saes is simpelweg het lekkerste eten op aarde. De kwaliteit en smaak zijn echt ongeëvenaard.
Telefonisch werd ik in eerste instantie erg onvriendelijk te woord gestaan door een medewerkster van de bloemenafdeling. Uiteindelijk met mijn planten terug naar de winkel gegaan. Daar werd ik erg vriendelijk geholpen door twee dames van de plantenafdeling. Een van de dames was erg deskundig en wist mij te vertellen dat mijn planten blad uitval hadden door te weinig daglicht.
Bloemisterij Saes hartelijk bedankt voor de respectvolle en lieve hulp bij het uitzoeken van de bloemen voor het afscheid van onze moeder. Het waren hele mooie bloemstukken en ze hebben ook nog ruim 2 weken op het graf van ons zusje en onze vader gelegen. Super tevreden!
Grote overzichtelijke loods met heel veel verschillende planten, potten, decoratieve hang en leg accessoires. Daarnaast ook een winkel waar je verse groente kan kopen. En vragen worden uitgebreid beantwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid