facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saegaert Makelaars

Saegaert Makelaars

Info

Saegaert Makelaars staat met een enthousiast en betrokken team voor u klaar om u te adviseren bij het aan- of verkopen van een huis.

Geschiedenis

Saegaert Makelaars, middenin Laren gevestigd, is uw partner voor de koop, verkoop en taxatie van uw huis in het Gooi. Het mondaine Laren en het landelijke Blaricum behoren al jaren tot de kern van het werkgebied van makelaars Bob Saegaert en Wilfred Janssen. Als het om huizen en hun waarde gaat, kennen zij de groene dorpen Laren en Blaricum en hun omgeving op hun duimpje. Wilt u (terug) naar het Gooi? Dan bent u bij Saegaert Makelaars helemaal op uw plek.



"Saegaert Makelaars staat als vertrouwenspartner graag voor u klaar om u te adviseren bij ieder stadium van het aan- of verkopen van een huis.We bestaan uit een enthousiast en betrokken team.Saegaert Makelaars is opgericht in 2010 door Bob Saegaert, en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend, oprecht en hardwerkend makelaarskantoor in het Gooi. Wij begrijpen de markt, wij weten welke huizen wanneer in de verkoop komen en wij kunnen u als geen ander adviseren over verschillende buurten, het bepalen van de waarde van het huis en de stappen die genomen moeten worden om tot een succesvolle transactie te komen.In ons team beschikken we over diverse disciplines. We adviseren onder andere bij aan- of verkoop van een huis."

"Saegaert Makelaars staat als vertrouwenspartner graag voor u klaar om u te adviseren bij ieder stadium van het aan- of verkopen van een huis.We bestaan uit een enthousiast en betrokken team.Saegaert Makelaars is opgericht in 2010 door Bob Saegaert, en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend, oprecht en hardwerkend makelaarskantoor in het Gooi. Wij begrijpen de markt, wij weten welke huizen wanneer in de verkoop komen en wij kunnen u als geen ander adviseren over verschillende buurten, het bepalen van de waarde van het huis en de stappen die genomen moeten worden om tot een succesvolle transactie te komen.In ons team beschikken we over diverse disciplines. We adviseren onder andere bij aan- of verkoop van een huis."
Adres: Schoutenbosje 6, 1251 LE Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035 - 7440160
Stad: Laren
Route: Schoutenbosje 6
Postcode: 1251 LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Laren gelderland, Gouden Makelaar, Funda Laren, Makelaar Bussum, Makelaar Hilversum, Voorma en Walch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gijs Jansen Makelaars Gijs Jansen Makelaars 69 meter Super professionele makelaar. We hebben zowel ervaring met huur, aankoop en taxatie. ...
Hagedoorn Makelaars o.g. bv Hagedoorn Makelaars o.g. bv 129 meter De beste makelaar van Nederland!
Van Trigt Makelaars Laren Van Trigt Makelaars Laren 156 meter Makelaar in onroerende goederen.
De Gouden Makelaar De Gouden Makelaar 687 meter Marjolein heeft ons zeer professioneel, maar ook persoonlijk, naar alle tevredenheid ...
Nieuwbouwproject Jazzkwartier Laren Nieuwbouwproject Jazzkwartier Laren 808 meter Nieuwbouwproject Jazzkwartier in Laren omvat de bouw van 7 royale en energiezuinige w...
Loo Makelaardij Loo Makelaardij 78 km Vertaald door Google Erg mooie plek. Origineel Very nice place.
Villacus Real Estate Villacus Real Estate 78 km Villacus provides international brokerage and development services of high quality an...
Recensies
Vanaf de allereerste kennismaking wisten wij dat we met Bob en zijn team onze zoektocht wilde opstarten. Onze wensenlijst was nogal lang maar daar deinsde ze niet voor terug dus werd de hele lijst toegevoegd aan ons zoekprofiel. We konden beginnen! De Whatsapp groep werd opgestart en de kennismaking met de rest van het team volgde. Per mail ontvingen we met regelmaat de pareltjes die we zochten maar voorheen niet konden vinden. Wij hebben met zowel Bob als Saskia meerdere bezichtigingen gedaan waarbij de voor- als de nadelen van een woning besproken werden. Ze waren altijd goed voorbereid en dachten in alle opzichten mee, zowel cosmetisch als bouwkundig, zij waren de ogen die wij nodig hadden. Binnen relatief korte tijd is onze bizar lange wensenlijst door Saegaert Makelaars ingevuld en werkelijkheid geworden, zonder hen was dit niet gelukt! Het team van Saegaert Makelaars is écht een team, een bijzonder vakkundig team, iedereen is geïnformeerd, denkt mee en is enorm behulpzaam. Wij hebben dankzij Saegaert Makelaars ook een hele leuke zoektocht gehad...ook niet onbelangrijk. Uiteindelijk heeft Saegaert Makelaars ook de verkoop van onze woning gedaan, even vakkundig en doelgericht als bij de aankoop. Kortom, een gedreven en vakkundig TOP team met bijzonder fijne mensen die dromen waarmaken!
Het makelaarskantoor van Bob Saegaert ontzorgt de koper in alle opzichten. Bob en zijn team zijn attent, alert, pro-actief en volgen alles goed op. De telefonische en persoonlijke contacten waren zeer prettig, de betrokkenheid is voelbaar.
Saegaert is een betrouwbare makelaar, die veel tijd uittrok voor elke bezichtiging. Dat dit heeft gewerkt bleek wel uit de positieve reactie van de kopers, die dit punt met name noemden. Het team binnen het makelaarskantoor werkt uitstekend. Men is goed op elkaar ingespeeld. Het zijn aardige mensen. Ook de nazorg was dik in orde.
‘Service en begeleiding’ verdient een 10+. Niets was voor de makelaar zelf en zijn kantoorgenoten ooit te veel werk, de oprijlaan werd door de makelaar en zijn zoon als service gereinigd zodat het huis beter tot z’n recht kwam, er werd geanticipeerd en meegedacht en optimaal gecommuniceerd, er werd een realistische prijs vastgesteld, de voor mij praktische en emotioneel lastige problemen werden mij uit handen genomen, de verkoopbegeleiding liet niets te wensen over. Ben met de gehele afhandeling meer dan tevreden en zou niets kunnen bedenken dat beter gekund had.
Wij kozen onze makelaar op de persoonlijke klik, de deskundigheid en marktkennis. Dat is helemaal waar gemaakt. Wij hebben ons huis aan leuke mensen kunnen verkopen en wensen ze heel veel woonplezier in Laren. Bob begreep wat dat betreft helemaal onze wensen.
We zijn heel blij dat we Bob Saegaert hebben ingeschakeld in onze zoektocht naar een nieuwe woning. Met name de expertise en openheid van Bob tijdens de bezichtiging is voor ons de aanleiding geweest om een bod te doen zonder voorbehoud van bouwkundig onderzoek. Dit heeft een cruciale rol gespeeld bij de gunning. Daarnaast hebben wij de communicatie met Marjolein en de rest van het team als heel plezierig ervaren. Er werd alle tijd genomen om ons zo compleet en accuraat als mogelijk te informeren over het vervolg van de procedure. Overbodig te zeggen dat wij Saegaert Makelaars bij iedereen zullen aanbevelen.
Topmakelaar! Volgende keer kiezen we ook zeker weer voor Saegaert Makelaars. Duidelijke strategie, meedenkend, uitgebreide kennis van de markt en een prettige manier van samenwerken. En één van de weinige échte eerlijke makelaars in t Gooi!
Een prettige samenwerking met de makelaar en zijn medewerkers gehad. Goede kennis van zaken en prettig in de omgang. Kent de markt goed en begeleidt top in het hele proces. Een aanrader dus om als makelaar in te schakelen.
Erg prettig, de manier waarop we op de hoogte werden gehouden. De app-groep werkt super en op deze manier werd er snel gereageerd op onze vragen.
Erg prettige communicatie en professioneel advies. Komt afspraken altijd na en geen moeite is te veel. Een kundige makelaar en dito personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid