facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sadhana Yoga Hellevoetsluis

Info

Yoga/Mindfulness voor groot en klein.
Namasté
Aanmelden voor evenementen of proeflessen kan via [email protected]

Geschiedenis

Sinds 2003 ben ik mij gaan interesseren voor yoga. Het bracht mij in het begin alleen een bewust moment voor mijzelf. Pas een paar jaar later begon ik mij ook anders te gaan voelen. En wat is dat anders voelen? Bewuster en tijdens de yoga naar binnen keren. Ik begon te voelen waar in mijn lichaam ik weerstand ervoer. Ik begon te merken dat de ademhaling tijdens de yoga heel belangrijk is voor het loslaten van weerstand. Ik besloot een yogadocenten opleiding te gaan volgen bij Yoga Moves in Utrecht. Ik begon te snappen dat wanneer het tegen zat in het leven, ik niet mijn best moest gaan doen om de ballen hoog te houden. Nee, ik ontdekte dat even zitten, even ademhalen al voldoende was om vervolgens weer met de stroom mee te kunnen varen. Het leven is niet bedoeld om tegen de wind en storm in te gaan. Vertrouwen dat was waar het op aan kwam. Vertrouwen en loslaten van weerstand. En dat is precies wat ik je kan laten voelen op de mat. En zoals Johan Noorloos zegt; De yoga begint pas wanneer je van de mat stapt.
Mijn lessen zijn creatief, met zorg en aandacht samengesteld en altijd anders . Ik verbind graag een thema aan een les om meer diepgang te voelen in wat je doet, om zo, geïnspireerd de dag of avond in te gaan. Dat kan een thema zijn als Volle Maan, Chakra’s ervaren, Liefde voor jezelf en anderen enz. Met oa deze thema’s stel ik een combinatie van Hatha en Vinyasa Flow les samen.
Wat is dat nu eigenlijk Vinyasa Flow? Een zonnegroet is een perfect voorbeeld van een Vinyasa flow, omdat elke beweging in deze serie wordt uitgevoerd op een inademing of een uitademing. Vinyasa kan worden vertaald vanuit het Sanskrit naar ‘verbinding’, verwijzend naar de verbinding tussen beweging en de adem. Het is een dynamische vorm van yoga. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning.
Door de positieve ervaring met yoga ben ik in 2003 begonnen met een opleiding voor kinder yoga docent. In februari start ik met een opleiding Mindfulness en Meditatie voor kinderen. Het is heerlijk om dit met kinderen te mogen delen en hen op weg te helpen in deze snelle wereld waarin wij leven.
Namasté

Adres: Hoornwerkstraat 32, 3221xc Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0623547162
Stad: Hellevoetsluis
Route: Hoornwerkstraat 32
Postcode: 3221xc


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Mula Yoga Mula 1 km Yoga, zwangerschapsyoga en meditatie
ENJOY sport&massage ENJOY sport&massage 4 km Welkom bij ENJOY sport&massage! Bij mij kunnen dames terecht om op een leuke gezellig...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid