facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabrine's Hair and Beauty Care

Sabrine's Hair and Beauty Care

Info

Dé plek in Lelystad en omstreken waar u terecht kunt voor het verzorgen van uw huid, uw haar en om even heerlijk te ontspannen.



"U bent van harte welkom in mijn gezellige kapsalon en schoonheidssalon aan huis."
Adres: Botter 36 - 30, 8243 KS Lelystad-Haven, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0320840071
Stad: Lelystad-Haven
Route: Botter 36 - 30
Postcode: 8243 KS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tv Reparatie Service Nederland Tv Reparatie Service Nederland 1 km In het verleden al goede ervaringen gehad met dit bedrijf en was nu niet anders. Er w...
FitClub 0320 FitClub 0320 2 km Sporten to the max. Goede begeleiding door professionals.
Haar en Nagels Haar en Nagels 3 km Haar & Nagels
Recensies
Geweldige kapster ! Levert kwaliteit, weet wat bij jou past en knipt je kapsel zoals jij het wilt hebben op een locatie waar jij je prettig en thuis voelt. Ik/wij zouden Sabrine zeker aanraden..want wij gaan altijd gezellig met z'n tweetjes mijn man en ik en zijn zeer tevreden !
Ik ben een paar maanden terug voor het eerst bij Sabrine geweest om mijn haren te laten knippen’ en ik ben erg blij en tevreden waardoor ik vandaag weer ben teruggekomen. Het is er gezellig, een fijne sfeer en je krijgt eerlijk maar ook leerzaam advies. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een vaste klant ben geworden en Sabrine zeker kan aanraden. Ga zo door topper!!
Ik ben bij Sabrine geweest om mijn haren te laten knippen en voor een gezichtsbehandeling. Naast dat zij een ontzettend vriendelijke en attente vrouw is, levert ze ook erg goed werk af. Ze weet wat ze doet, doet dat zorgvuldig en geeft goede adviezen/tips. Dikke aanrader!
Ik kom al geruime tijd bij Sabrina. Ze is een toegewijde vrouw die met liefde haar vak uitvoert. Ik kom graag bij haar want ze knipt en kleurt fantastisch. Ook de gezichtsbehandelingen zijn een kadootje. Altijd goed advies en goede producten. Een aanrader voor iedereen!
Ik kom al een tijdje bij Sabrine en ben erg tevreden. Ze knipt/scheert mijn haar goed man en ze is een gezellig mens.
Super fijne kapster! Ik heb zelf krullen en zij ook, dus ze kon mij ook echt fijn advies geven, echt een aanrader! Mooi geknipt ook, mijn haar heeft in tijden niet zo goed gezeten. Ik ga voortaan naar Sabrine :
Ik ben heel blij dat ik Sabrine 'ontdekt' heb! Altijd hartelijk en warm. Voor het eerst sinds heel lang ga ik weer met plezier naar de kapper, omdat ik weet dat ik tevreden weer naar huis ga. Ze luistert naar je wensen en is 'gewoon' een héél goede kapster!!
Lieve aardige vrouw ! Fijn in de omgang en erg vriendelijk : Ze knipt precies naar wens !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid