facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabrina Dieren Service

Sabrina Dieren Service

Info

Individuele honden uitlaatservice en huisdierverzorging aan huis.



"Een professionele kattenoppas en gediplomeerd dierverzorger die tijdens uw vakanties en/of weekendjes weg bij u thuis langs komt om uw dier te verzorgen. Liefdevolle zorg voor uw dier in zijn eigen vertrouwde omgeving."
Adres: Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woefers & Waffers hondenuitlaatservice en hondenhotel Woefers & Waffers hondenuitlaatservice en ho... 1 km Woefers & Waffers is een hondenuitlaatservice met kleine groepen voor Harderwijk en E...
Recensies
Sabrina is lang onze individuele uitlaatservice geweest voor Saar, Laika, Bikkel en Mischa. Wat waren we blij met haar. Niets was teveel, altijd flexibel omdat ik onregelmatig werk heb en er dus ook vaak iets op het laatst kan wijzigen. Of als er een incident had plaatsgevonden in huis, bleef ze tot alles weer rustig was. Dus als je op zoek bent naar iemand die je voor je huisdier wil zorgen dan ben je bij Sabrina aan het juiste adres.
Okay Sabrina heeft niet op onze dolfijnen of bruinvissen gepast tijdens vakantie. Maar wel op de huisdieren van onze medewerkers. En we kunnen niet anders zeggen dan: TOPSERVICE!!! Bij Sabrina zijn de dieren in veilige en zeer professionele handen. Bij thuiskomst na vakantie een heerlijk verslag om terug te lezen en ook tussendoor even een geruststellend berichtje dat het thuis goed gaat met de dieren. Ook buiten vakanties om, een aanrader om mee te werken.
Sabrina heeft een hart van goud! Ik ken weinig mensen met zóveel liefde voor dieren. Alle lof!!
Heel blij dat Sabrina jaren met mijn honden heeft gelopen en dat waren mijn honden ook!
Betrouwbare lieve dierenoppas met een uitstekend inzicht in kattengedrag. Echt een topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid