facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabero

Sabero
Adres: Roerkade 39, 6041 CR Roermond
Telefoonnummer: 0475-723101
Stad: Roermond
Route: Roerkade 39
Postcode: 6041 CR



op zoek naar gerelateerd: sabero recensie, sabero boreas, sabero roermond facebook, sabero roermond menukaart, sabero menukaart, sabero tripadvisor, restaurant sabero openingstijden, sabero roermond parkeren
Recensies
Heerlijke lunch met vriendinnen in de mooie tuin echt genieten van de bijzondere gerechten.Eten: 5/5
Ongekend gastvrij, ontspannen, relaxt, sfeervol en gezellig. En daarbij heerlijk eten en goede wijnen. Het was een feestje om hier te mogen lunchen! We begonnen met de rosé bubbel uit Luxemburg en heerlijke amuse hapjes. Elk opvolgend gerechtje was mooi opgemaakt, een plaatje om te zien! En smaakte heel erg goed. De wijnen pasten er goed bij en er wordt voortdurend bijgeschonken. Ook voor de bob is er een bijpassend arrangement, waar echt goed over nagedacht is en ook heel goed bij de gerechten gaat. Sabero is denk ik de meest relaxte sterrenzaak waar we hebben mogen eten. Dat in combinatie met het heerlijke eten en wijnen, maakt dat ik het echt een aanrader vind! We komen hier heel graag weer terug!
Dit is echt zo'n geweldig adres. Sonja is een ontzettend lieve vrouw die alles perfect voor elkaar heeft. En Nico en co koken de Michelinsterren van de hemel. Wat wil je nog meer! Het huiskamerrestaurant ziet er prachtig uit en maakt het restaurant nog persoonlijker dan het al was in Roermond. Als je de kans krijgt, ga hier echt naar toe. Je zult er geen spijt van krijgen en het smaakt alleen maar naar meer.
Geweldig restaurant! Een geweldige menukaart met topwijnen! Uitstekende de sint-jakobsschelpen met foie gras! Ontspannen sfeer ondersteund door hoffelijke en attente medewerkers! Helemaal geslaagd!
Heerlijke avond " thuis " mogen ervaren. Nico en Sonja zijn niet alleen enorm professioneel in wat ze doen, maar ook nog eens enorm toegankelijk en relaxed in de omgang wat een avond restaurant bij je thuis echt " af " maakt. We zijn volledig ontzorgd en hebben een super te gekke avond gehad. En dat in deze corona tijd. Merci !
Heerlijk gegeten en fantastische service! De gerechten waren kunstwerkjes en de smaken waren mooi uitgebalanceerd. Echt een aanrader!
Kleine en compacte zaak. Erg mooi en extreem goed! Dikke chapeau voor de aankleding, het eten en de service.
Sabero is en blijft toch écht het aller lekkerste, meest gastvrije en leukste restaurant! Nico en Sonja hebben alles onder controle met hun goede personeel. De gerechten, wijnen en zelfs de bijpassende alcoholvrije drankjes zijn heerlijk! Je blijft hier iedere keer verrast worden.
Fantastisch in alle opzichten. Leuke locatie, zeer vriendelijke en kundige service en uiteraard sublieme gerechten. Beter dan dit wordt het niet.
Zó heerlijk gegeten en zeer gastvrij en vriendelijk bediend. We voelden ons echt verwend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid