facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabeau Mallouk Hondengedragsdeskundige

Sabeau Mallouk Hondengedragsdeskundige

Info

Sabeau Mallouk



"Mijn naam is Sabeau Mallouk én ik ben de hondencoach.Ik zorg ervoor dat jij dezelfde taal als je hond spreekt en niet meer gefrustreerd of bang hoeft om te gaan met jouw hond. Met mijn manier van werken zorg ik voor bewustwording dat het gedrag van hond niet het probleem is van de hond, maar het gedrag van de persoon.Wat ik weet is dat iedere hond en mens uniek is en daardoor dus ook een unieke aanpak nodig heeft; ik geloof dus niet in één methodiek.Uiteindelijk wil ik dat mensen de hondentaal leren te begrijpen, zodat iedereen zich opgelucht en krachtig voelt."
Adres: langeweide 206, 1722wv Langedijk
Stad: Langedijk
Route: langeweide 206
Postcode: 1722wv


Recensies
Sabeau heeft ons enorm geholpen met onze hond Sjors. Na 2 dagen merken we al dat Sjors zich meer kan ontspannen door hem duidelijker aan te geven wat de grens is. Mooi om te zien hoe hij zich eindelijk over kan geven aan zijn vermoeidheid door te leren ontspannen op zijn plekje. Vandaag Sjors al 2x in diepe rust gezien. Dank Sabeau voor alle inzichten
Sabeau weet meteen hoe de hond is en nog belangrijker wat de invloed van de baasjes is. Ze kijkt naar het soort hond en past daar de tips op aan. Ze geeft meteen practische tips passend bij ons en onze wensen. We kunnen nu weer verder en weten waarmee we aan de slag moeten. Ik kan haar iedereen aanraden. Probleem groot of klein maakt niet uit.
Onze Simon dacht alles te moeten regelen na het wegvallen van onze leider van de roedel. Uitvallen naar mensen en honden, zeer ongewenst gedrag, het sloop er langzaam in. Op een dag contact gezocht met Sabeau. De volgende dag stond ze op de stoep. Het duurde niet lang voor ze de situatie overzag. Aan de slag. Veel info. En hup naar buiten om te oefenen. Ze had een auto vol trainings materiaal mee in de vorm van……3 honden. Super! Simon en onze andere hond Kaatje aan de slag. Duidelijkheid, leiderschap, corrigeren en belonen. Wij waren het even kwijt, maar het juiste gevoel is weer terug. Dank je wel Sabeau, je ben een vakvrouw.
Mega slechte service en communicatie! De cursus die ze geven is 1 opdracht die je vervolgens 2 uur moet uitvoeren en waar je uiteindelijk niks aan hebt! Onaardige mensen ook nog en vervolgens 170 euro per uur durven te reken voor dit. Belachelijk!
Sabeau legt direct de vinger op de zere plek. Bij ons thuisconsult werd onze brulaapteckel Kokki direct terechtgewezen op een manier die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Zeer constructieve aanpak en onze teckels waren direct al rustiger vanwege de nieuwe regels en duidelijkheid. Dankjewel Sabeau
Wij hebben het geluk gehad dat wij Sabeau ontmoet hebben toen onze Tommy nog maar 6 maanden was. Met passie, liefde en duidelijke tips heeft ze ons door moeilijke periodes geloodst. En nog steeds puberteit. Hij groeit nu uit tot een stabiele sociale hond, alleen was ons dat niet gelukt. En eigenlijk is Sabeau de enige waar we Tommy aan toe vertrouwen.
Heel erg tevreden! Op het moment van binnenkomst gaat ze gelijk aan de slag, en gaat door tot de kern! Ze zoekt het goed op zodat vanuit daar gewerkt kan worden aan verbetering. We hebben hele goed handvaten gekregen waar we zelf mee aan de slag zijn gegaan. Het is nu bijna 4 weken geleden en ik kan zeggen dat we al heel wat stappen hebben gezet! We hebben met onze Franse Bulldog al 2 eerdere trainers/coaches gehad maar beide hebben ons niet zo geholpen als Sabeau nu heeft gedaan. Kortom heel fijn geholpen en zal haar zeker aanraden!
Wij zijn heel blij met het consult van Sabeau. Onze honden begonnen te vechten. Sabeau had de situatie gelijk in de gaten en gaf ons goede adviezen en oefeningen die zeker werken.
Een gedragsconsult gehad van Sabeau. Na 10 minuten ! zagen wij al een gedragsverandering bij onze dominante corgi! We zijn er ontzettend mee geholpen en kijken er naar uit om verder met onze hond aan de slag te gaan aan de hand van de training en tips. Zoekt u een goede hondencoach? Zoek niet verder: SABEAU! Wat ons betreft écht een succes!
Samen met Sabeau aan de slag geweest met Luna, Oudduitse Herder, die erg reactief is tegen andere honden wanneer ze aan de lijn loopt. Sabeau heeft meteen aantal goede tips gegeven en al vrij snel kon ik met Luna al rustig langs haar honden lopen. Erg prettig consult en zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid