facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabeare

Sabeare

Info

Definitief gesloten

Erika Clement

Geschiedenis

Sabeare: een winkel met originele, kunstzinnige kado’s in het rustieke dorpje Jonkerslân, gelegen tussen Gorredijk en Heerenveen Je vindt hier sieraden,vazen, sjawls, kaarten, tassen en andere werken van enthousiaste kunstenaars.
Sabeare: ook een sfeervolle plek voor een goed kopje koffie met huisgemaakte taart of een versgebakken, rijk belegde boterham. Vanaf het zonnige terras kijk je uit over de landerijen en geniet je van de kippen, geit en als het treft de ‘Fryske readbûnte kij’.

Adres: Fugelsang 8, 8403 BA Jonkersland
Telefoonnummer: 0630237542
Stad: Jonkersland
Route: Fugelsang 8
Postcode: 8403 BA


Recensies
Hartelijk ontvangst! Goeie sfeer en leuke spullen; echt een aanrader als je op zoek bent naar een speciaal kadootje. Leek wel of we elkaar al jaren kennen......
Lieve, leuke en mooie cadeautjes in de winkel. Prachtig uitzicht. Wat een rust en weidsheid. Heerlijke cheesecake met goede cappuccino.
Vertaald door Google Top Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid