facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabbia D'oro

"Bestel de lekkerste gerechten van Huizen"
Adres: Wedekuil 21 , Huizen 1273 SC, NL
Telefoonnummer: 035 526 2517
Stad: Huizen
Route: Wedekuil 21
Postcode: 1273 SC


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-21:30
Woensdag: 16:00-21:30
Donderdag: 16:00-21:30
Vrijdag: 16:00-21:30
Zaterdag: 16:00-21:30
Zondag: 16:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Huizen Holleblok, Italiaan Huizen holleblok, La Strada Huizen, San Giorgio Huizen, Grieks Restaurant Huizen, Sabia de oro, restaurant san giorgio, holleblok, huizen, Spareribs Huizen
Recensies
Zeer vieze restaurant vliegen, stoflaag, kleverige olieflesjes, en vieze tafels zat nog eten van de vorige klant op heb de eigenaar hierover aangesproken maar was niet voor rede vatbaar. Bediening heel onpersoonlijk. Wij zijn ook opgelicht met dingen die wij niet hadden besteld. Voor ons is het de eerste en gelijk de laatste keer dat wij hier nog gaan eten. Wij waarschuwen u zoek een andere pizzeria. Bij sabia Dore krijgt u spijt. Kan geen cijfer geven. 0 00
Gisteren Sabbiadoro bezocht en ter gelegenheid van mijn verjaardag hier heerlijk gegeten, wij hebben het prima naar ons zin gehad. Bij het afscheid kreeg ik nog een presentje mee van de eigenaar, kan dat er nog over zeggen het smaakt geweldig. Hartelijk voor uw bijdrage aan een leuke avond.
Restaurant heel erg achteruit gegaan, niet schoon en fris meer. Online bestelling komt altijd 30min later dan aangegeven, en heeft een vreemde geur en smaak, jammer het was altijd echt heerlijk.
De pizza en pasta was heerlijk. De toiletten te smerig om te gebruiken. Mee gedeeld aan eigenaar en kreeg als antwoord, sorry maar de schoonmaakster is al week ziek. Hoe is het dan verder met de hygiëne? Wij komen daar dus NOOIT meer.
Het restaurant holt achteruit. Mijn handen jeuken om daar eens goed schoon te maken. Overal stof op de tafels, op de bar, spinrag overal,dode vliegen op de vensterbank. Zo jammer. Zien die mensen dat dan zelf ook niet. De rvs achterwand bij de pizzaoven. Yak ooit schoongemaakt met een vies doekje denk ik. Het zou een fantastische tent kunnen worden. De dame achter de bar met afgekloven afgebladderde nagellak. De pizza's waren altijd lekker maar nu heel karig belegt. Echt zonde.
Bestelling via app altijd 10% korting. Echter 2 kleine pita broodjes besteld en maar 1 gekregen. Op de shoarmapizza zit meer kaas dan shoarma. Jammer deze keer. Vandaag 3-8-22 besteld om 19.35 te laten bezorgen. Na 8 uur nog steeds niets, gebeld bezorger komt zo. 20.30 nog een keer gebeld. Bezorger komt zo. Toen zei ik, binnen 5 minuten anders kom ik langs woon vlakbij. En binnen 3 minuten stonden ze er. Helaas geen pita broodjes bij de shoarma. Sorry maar dit was de laatste keer. Ps wel vaker mis gegaan. Klant kwijt.
Ik wou hier een tafel reserveren en dat was geen probleem, totdat ik zei ik heb een gouponbon nou toen was het opeens vol en zaterdag ook. Ik gaf dit aan maar opeens was er ook een personeels tekort. Hier ga ik dus nooit reserveren en of eten
Goede malse spareribs en lekkere pizza. Wij halen altijd af, gaat prima. Bestellen altijd via hun eigen site, krijg je wat korting.
Bezorger was zeer vriendelijk. Pizza rijk belegd en smaakte fantastisch.
We moesten lang wachten op het voorgerecht. Als hoofdgerecht had ik kalfsoester met spinazie en room besteld. Maar ik kreeg de kalfsoester met ham en kaas. De kalfsoesters leken meer op een snitzel en ietwat taai. Toen ik een dessert had uitgezocht, kreeg ik te horen dat ze deze niet meer verkochten. Wij gaan hier niet meer naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid