facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabai Tua

Info

Sabai Tua Thai Massage. Heerlijk ontspannende massages. Traditionele Thaise Wat Po massages, Kruidenstempel, Voetreflex, Thaise olie- en zeepmassage.

Geschiedenis

Bij ons kunt u terecht voor traditionele Thaise Watpo massage, Thaise olie- en zeepmassages, kruidenstempel massage en Thaise voetreflex massage. Al onze masseuses hebben een of meerdere diploma's behaald bij het Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok. Zij hebben ruime ervaring met de massage technieken en kunnen u een ontspannende en verkwikkende massage geven.

De Watpo massage en voetreflexmassage worden gegeven in de openbare ruimte. Voor de olie- en zeepmassages en de kruidenstempel massage zijn besloten ruimtes beschikbaar.

Sabai Tua is een nette massagesalon en verricht GEEN erotische of intieme massages.

Adres: Handelsstraat 4, 9501 ET Stadskanaal
Telefoonnummer: +31628814239
Stad: Stadskanaal
Route: Handelsstraat 4
Postcode: 9501 ET


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairandmore Stadskanaal Hairandmore Stadskanaal 2 km Ik ging voor gratis kapsel als model van leerling in opleiding.ik vind het top .
IsThai Alternatieve Geneeswijzen en Therapeutische massage IsThai Alternatieve Geneeswijzen en Therapeu... 2 km Bijzondere ervaring. Erg prettig. Ze nam alle tijd en vertelde wat ze deed en waarvoo...
Pour vous beauty salon Pour vous beauty salon 2 km Wij zijn een gespecialiseerde Brow's & Wimper Salon Ook zijn wij een Schoonheidssalon...
Healthy Stars Healthy Stars 2 km Weight loss management with Valentus products.
CrossFit Sowieso CrossFit Sowieso 2 km Ik was slechts 9 maanden in Nederland toen ik met CrossFit begon en Nederlands begrij...
4Symfonie 4Symfonie 3 km Therapeutische holistische massage - en all round coach praktijk Toepassing van genee...
Recensies
Dit was mijn eerste massage op de Thaise manier. Mijn masseuse wist goed de drukplekken te vinden en bood veel aandacht aan mijn gespannen spieren. Tijdens de massage voelde ik me zen. Na afloop had ik spierpijn, maar voelde me nog steeds erg ontspannen.
Zeer goed. Echt een aanrader.
Super massage gehad! Dames zijn goed in wat ze doen.
Paar dagen geleden geweest. Erg vriendelijk ontvangst. Ruime keuze in massages. Traditionele thaise massage gekozen. Erg goed bevallen. Net als in Thailand. Rugpijnen verholpen.
Helemaal van mijn nekpijn af!
Geweldige massage, kundig met liefde gegeven
Voor mij; van verrassend pittige fullbody en voetmassage genoten, tot een volgende keer!!
Zeer vriendelijke dames, mooi ingericht en een super massage gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid